DataLeaf steunt de Breda Startup Awards

Als DataLeaf zijn we er trots op dat we partner zijn van de Breda Startup Award (www.bredastartupaward.nl). DataLeaf investeert graag in kansen, innovaties en samenwerkingen. Daarom vinden wij dat je als Bredaas bedrijf het voorbeeld moet geven om het ondernemersklimaat in Breda verder te helpen door dit soort initiatieven te ondersteunen.

Wij geloven in samenwerkingen, omdat je samen meer kunt bereiken dan alleen. In deze mooie samenwerking is te zien dat de gemeente Breda, Incubator Breda, Business Coach en verschillende Bredase bedrijven gezamenlijk, innovatie en groei in Breda een warm hart toedragen. Deze gemeenschap komt regelmatig bijeen om van elkaar te leren en zo ondernemerschap te ontwikkelen.

Breda bruist van de vooruitstrevende initiatieven en bedrijven. Bredase ondernemers hebben lef en oog voor innovatie. Dankzij die vernieuwing maken deze startups keer op keer het verschil en geven ze een duidelijke impuls aan de lokale economie, zoals aan de werkgelegenheid in Breda. Dat mag gezien worden en daarom krijgen de Bredase startups met deze verkiezing hun welverdiende podium! Wist je dat er verschillende genomineerde startups van vorig jaar, nu in de MKB-innovatie top 100 staan. Dat is iets waar we trots op mogen zijn!

Wij helpen regelmatig startups met hun ideeën concreet te maken en om te zetten naar innovatieve software. Wij geloven in samenwerking waar beide partijen hun gezamenlijke kennis en kunde inbrengen wat leidt tot een succesvol project. De ontwikkeling van software kent de nodige valkuilen. Wij helpen je om de juiste strategische keuzes te nemen. Bovendien hebben we de benodigde kennis en ervaring voor een succesvolle lancering van je applicatie.

Er komt veel kijken bij het succesvol op de markt brengen van een nieuw product: conceptvorming, sales, marketing en copywriting zijn zomaar enkele onderdelen die naast de technische realisatie van softwareoplossingen spelen. Je kunt dergelijke kostenposten vooraf makkelijk over het hoofd zien. Daarom adviseren we je bij aanvang van het project over de aanpak en helpen we je de kosten in kaart te brengen. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven.

Softwareontwikkeling is keuzes maken. Om je idee te laten slagen is een goede strategie onmisbaar. Als sparringpartner adviseren we je in de essentiële keuzes die aan een succesvolle lancering voorafgaan. Het is belangrijk dat deze zaken op orde zijn voordat je de eerste versie van je software lanceert. Dat bespaart kostbare tijd en geld! Met de omzet uit de eerste gebruikers kun je uiteindelijk je product laten door ontwikkelen.