DataLeaf steunt stichting CoderDojo!

DataLeaf faciliteert het komende CoderDojo event van 9 oktober 2019. Aansluitend vindt er een partnerborrel plaats voor deelnemende bedrijven aan stichting BITS.

Wij investeren graag in samenwerkingen en mensen. Daartoe behoort ook de jonge generatie, daarom faciliteert DataLeaf het komende CoderDojo event op 9 oktober.

CoderDojo is een door vrijwilligers opgezette wereldwijde beweging. Deze stichting staat voor het houden van gratis, non-profit development clubs en reguliere sessies voor jonge mensen. De invulling van CoderDojo wordt regionaal bepaald.

CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 7 en 17 jaar de mogelijkheid tot een gratis cursus programmeren onder begeleiding van experts.

Vanuit DataLeaf delen wij graag onze kennis en ervaring. Tijdens de Coderdojo leer je op een leuke en laagdrempelige manier te programmeren. Door de kinderen zelf de controle te geven over het leerproces, wordt hun nieuwsgierigheid aangewakkerd en leren ze van en met elkaar. Zo worden ze zowel op technisch en sociaal vlak gevormd tot de effectieve programmeurs die nodig zullen zijn in de toekomst.

Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. Deze stichting maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en kick ass ervaring!

Ben jij benieuwd hoe we dat doen. Meld je dan aan voor het komende event van 9 oktober 2019.

Klik hier voor je aan te melden.

Aansluitend aan de CoderDojo houden we ook een partnerborrel voor de deelnemende bedrijven. Inschrijven voor deze borrel kan middels onderstaande link:
Meet-up stichting BITS (Breda Innovatie & Tech Stimulering)