Behoren tot de top: 5 redenen om voor een Microsoft Silver Partner te kiezen

We vertellen jou graag de 5 belangrijkste redenen om met een Microsoft Partner samen te werken.

Microsoft Partner Certificering: Wat houdt het in?

Om specifieke vaardigheden te bewijzen, heeft Microsoft certificeringen in het leven geroepen. 
Dankzij de alignering van competenties en klantoplossingen, kunnen klanten gemakkelijk zien welke expertise een organisatie heeft waar ze zaken mee gaat doen.

Silver Competency toont aan dat een partner speciale moeite heeft gedaan voor meerdere business solutions. Een diepgaand proces door is gegaan voor het behalen van deze bijzondere certificering. Partners met een zilveren niveau behoren tot de top 5% van Microsoft Partners wereldwijd. 

Een Microsoft Partner met Silver Competency ondergaat regelmatig audits om de bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te bewijzen. Lees hier de 5 grootste  voordelen om Silver Partner te worden: 

1. Silver Partners zijn altijd up-to-date

De oplossingen van Microsoft evolueren constant, zo ook de respectievelijke eisen per competentie. Silver Partners volgen deze veranderingen op de voet. Zou je per veronderstelling een hersenchirurg kiezen die de laatste twee decennia geen technische training gevolgd heeft? Als je de optie had, kies je natuurlijk een dokter die up-to-date is met zijn training en certificeringen. Zo geldt dat ook voor het kiezen van een geschikte IT-partner, een Microsoft Partner die weet hoe hij de nieuwste Microsoft technologie implementeert.

2. Silver Partners voldoen aan de hoogste normen

Microsoft Silver Certification indiceert dat een partner aan de strengste normen van Microsoft voldoet – voldoen aan deze normen wordt alsmaar moeilijker. Microsoft vereist dat verschillende individuen binnen een organisatie core-value examens afleggen voordat de organisatie een silver certificering krijgt. Dit proces wordt jaarlijks herhaald.

3. Silver Partners staan in directe verbinding met Microsoft

Omdat Microsoft Silver Partners toegang hebben tot allerlei productlicenties, zijn ze in staat om demo’s te ontwikkelen die Proof of Concept (PoC) bieden. Dit betekent dat een Silver Partner een testrit kan voorzien voordat hij all-in gaat op een oplossing.


4. Silver Partners bieden Proof of Concept

Omdat Microsoft Silver Partners toegang hebben tot allerlei productlicenties, zijn ze in staat om demo’s te ontwikkelen die Proof of Concept (PoC) bieden. Dit betekent dat een Silver Partner een testrit kan voorzien voordat hij all-in gaat op een oplossing.

5. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten

Tevreden werknemers betekent minder verloop, wat leidt tot tevreden klanten. Medewerkers in de IT-sector hebben nood aan continue professionele ontwikkeling om bij de laatste trends te blijven, en dat is precies wat we onze collega’s aanbieden bij DataLeaf als  Silver Partner. Er wordt ook een bepaald niveau van toewijding verwacht, werkend voor een Silver Partner. Die toewijding zul je terug vinden in jouw gehele organisatie.

Wil je meer weten over hoe onze Silver Partner certificering jouw business case tot een succes kan maken? We denken graag met je mee. Stuur vandaag nog een mail naar ntellingen@dataleaf.nl of bel naar 06-53245149.

Microsoft Silver Partner Logo