Ons kantoor gaat weer open voor bezoek!

Vanaf volgende week stellen wij ons kantoor weer open voor bezoek. Graag nemen wij even onze coronamaatregelen met je door, zodat iedereen de anderhalve meter zo goed als mogelijk in achting kan houden.

Net als heel werkend Nederland, vonden ook bij ons vanwege corona alle afspraken digitaal en vanuit thuis plaats. Nu de maatregelen versoepeld worden en er steeds meer oplossingen zijn die het mogelijk maken om toch thuis te werken, gaan ook wij weer voorzichtig naar ons vertrouwde kantoor. Wij kunnen niet wachten! Hieronder lees je onze maatregelen die ons gaan helpen om weer veilig partners te kunnen ontvangen. 

Slim gebruik maken van onze ruimtes

Het zal nog wel even duren voordat wij weer met volle bezetting op kantoor kunnen werken. Tot die tijd maken wij gebruik van de ruimte die wij hebben. Zo kunnen bepaalde meetings vanaf heden in onze kantine worden gehouden. Hier kunnen wij met een behoorlijk aantal mensen op gepaste afstand toch samen zijn. Periodieke, kleinere meetings doen wij nog steeds zoveel mogelijk digitaal, zodat wij het verkeer naar het kantoor kunnen minimaliseren.

Muurstickers en signing

Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat ruim 65% van de Nederlanders het lastig vindt om de anderhalve meter afstand in de praktijk te waarborgen. Wij snappen dat. Als je eenmaal weer een familielid, vriend of collega kan spreken, zou je die het liefst willen omhelzen. Om bezoekers en collega’s te blijven attenderen op het belang van afstand houden, hebben wij door het hele pand stickers en signing aangebracht

corona muursticker

 

Markeringen op de vloer

Wij hebben in het hele pand markeringen aangebracht op de vloer, die de looprichting in het pand aangeven. Dit om te vermijden wij elkaar letterlijk tegen het lijf lopen op bijvoorbeeld de trap.  

Bezoek alleen op afspraak

Om zicht te houden op de stroom mensen die die zich van en naar ons kantoor begeeft, vragen wij ieder die langs zou willen komen op onze locatie aan de Charles Petitweg om contact met ons op te nemen. Dan plannen wij samen een afspraak in en zorgen wij dat we jou veilig kunnen ontvangen. Klik op de knop hieronder voor onze contactgegevens!