20 jaar DataLeaf!

Sjak 05 juni 2020
Door Sjak

20 jaar DataLeaf!

Wij zijn jarig! Graag staan wij stil bij alles en iedereen die dit bijzondere jubileum voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Het is deze week 20 jaar geleden dat we DataLeaf hebben opgericht. Een mijlpaal waar we erg trots op zijn! We hadden het plan om samen met onze medewerkers daar een speciaal moment van te maken. Maar in tijden waarin we nog vooral vanuit huis werken, doen we dat nu ingetogen.

We zijn in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een groep van 25 professionals die serieuze software oplossingen maken met een groot bereik. Deze softwareoplossing zijn vaak specifieke maatwerk software, zo zijn we 20 jaar geleden ook gestart. Steeds vaker werken we daarnaast ook samen met andere bedrijven als businesspartner, waarbij wij de technische partner zijn voor branche- of toepassing specifieke softwareoplossingen.  Daardoor heeft nagenoeg iedereen in Nederland direct of indirect wel een oplossing van DataLeaf gebruikt. Samen met onze partners leveren we namelijk software voor apotheken, HR afdelingen, laboratoria, verzekeraars en aan de overheid. Geavanceerde backoffice systemen, digitale formulieren, CRM systemen, klantportalen en software om de ervaring van klanten of patiënten te meten. En alleen al vanuit die laatstgenoemde hebben we intussen ruimschoots meer mensen bereikt, dan dat er inwoners in Nederland zijn. 

Die 20 jaar zijn voorbij gevlogen, alsof het gisteren was. We weten nog goed dat we het kantoor, waar we vandaag de dag nog steeds zitten, aan het inrichten waren. Intussen is ons kantoor een stuk groter geworden. Maar naast meer ruimte om mensen fijn te laten werken is er in die 20 jaar veel gebeurd. Vele technieken zijn veranderd. Internet heeft met een sneltreinvaart de digitale wereld overgenomen. En de Cloud & Artificial Intelligence veranderen de wereld mogelijk nog ingrijpender. Maar enkele zaken zijn nauwelijks veranderd. De passie en gedrevenheid van onze medewerkers om onze klanten en businesspartners succesvol te laten zijn. Met behulp van de nieuwste technieken in de digitale wereld van vandaag en morgen.  Dat dit een goed recept is voor een leuk en gezond bedrijf bewijzen de lange en succesvolle samenwerkingen die we hebben opgebouwd. 

Graag willen wij iedereen bedanken die in de afgelopen 20 jaar op één of andere manier deel heeft uitgemaakt van deze geweldige tijd. In eerste instantie dank aan onze geweldige medewerkers die het verschil maken! Daarnaast dank aan iedereen die vertrouwen in ons heeft. We zetten ons onverminderd in om ook in de toekomst het verschil te blijven maken! 

DataLeaf 20 jaar