De DataLeaf bedrijfscultuur. Iets wat ons écht uniek maakt.

Ken je het gezegde “work hard, play hard?”. Wij zeggen dit niet alleen, wij leven dit ook. Dat zie je terug in het commitment wat we in het werkveld bieden. En wanneer we na een aantal belangrijke meetings lekker even gaan tafeltennissen met het team. Professionaliteit en informeel en fijn samenwerken gaat bij ons hand in hand.

Sterke focus op persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk
Wie wist er vroeger nu écht wat hij/zij later wilde worden? De kans is klein dat je antwoord “ik wil in de IT werken” was. Daarom blijven we constant in gesprek met elkaar om talenten te blijven ontwikkelen en te blijven zien of we gelukkig zijn in het werk wat we uitvoeren.

We work hard! And play hard! 

Hoe is het nu écht om te werken bij DataLeaf?
Het klinkt wel heel goed; die focus op werkgeluk, talentontwikkeling en die uitgebreide vrijdagmiddagborrel met gezellige collega’s. Maar de “work hard” wordt hier zeker niet vergeten. Om met zijn allen te kunnen blijven genieten van deze manier van werken vragen we dan ook commitment vanuit ons team. We vragen een hoge mate van zelfstandigheid, communicatieve vaardigheden en betrokkenheid. Ook een ambitie om te blijven verbeteren en groeien staat hoog op ons lijstje.

DataLeaf en haar klanten
Zoals DataLeaf met haar team omgaat, zo ook gaat het contact met klanten. Laagdrempellig, open, maar ook ambitieus en doelgericht. Niet zomaar een leverancier, maar een volwaardige sparring- & businesspartner die kritisch durft te blijven. Dat is iets wat ons allen kenmerkt.

Nieuwsgierig?
Snappen we. We hebben een aantal vacatures openstaan, dus bekijk deze hier snel. Hopelijk zien we je op de eerstvolgende vrijdagmiddagborrel!