Hoe Microsoft partnerschap persoonlijke ontwikkeling stimuleert

DataLeaf is al 20 jaar Microsoft Partner. Met onze Silver certificering tonen wij aan dat wij voor verschillende soorten business solutions competenties hebben ontwikkeld. Wij behoren zelfs bij de top 5% Microsoft Partners wereldwijd!

Als organisatie die geen standaard software aflevert, maar voornamelijk maatwerk projecten uitvoert, is de ontwikkeling van ons personeel essentieel. Omdat de klantvraag met elk project kan verschillen, moeten onze ontwikkelaars in verschillende disciplines op expert-niveau kunnen functioneren. Microsoft definieert de verschillende disciplines in 4 hoofdcategorieën: 

  • App and infrastructure
  • Business Applications
  • Data en AI
  • Modern Workplace en Security

App and infrastructure

De eerste discipline focust zich op het ontwikkelen van applicaties op enterprise-niveau. Microsoft Azure ligt aan de basis van deze discipline. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat verschillende applicaties naadloos geïntegreerd zijn. Hierin wordt de nodige data effectief verwerkt en wordt de automatisering van bedrijfsprocessen verwezenlijkt. Moderne toepassingen als werken met Cloud Platforms zijn hier onderdeel van. De Silver certificering leert onze ontwikkelaars tevens het managen van de betrokken processen, mensen en technologieën, om zo de beste klantervaring te kunnen waarborgen. Daarbij leren ze ook werken met Datacenters om deze flexibel, schaalbaar en kosteneffectief in te richten.

Trainingen en opleidingen

 

Business Applications

Onze ontwikkelaars leren bedrijfsklare Cloud Business Applications te ontwikkelen. Deze kunnen geheel worden gebouwd naar de specifieke klantvraag. Ook gevestigde systemen, zoals een op maat gemaakte ERP, vallen onder de mogelijkheden. Ten slot zijn er ook mogelijkheden voor project- en portfolio management oplossingen.

Data en AI

Aan de verschillende systemen en oplossingen die worden gerealiseerd, kunnen op maat gemaakte Data Analytics worden gekoppeld. Onze ontwikkelaars adviseren proactief over welke inzichten een organisatie zou moeten beschikken en zorgen dat deze panklaar kunnen worden uitgelezen. Dit doen zij op het platform dat het beste past bij de wens van de klant.

Werken bij DataLeaf

Modern Workplace en Security

Door ons Microsoft partnerschap kunnen wij volwassen Microsoftapplicaties implementeren die een organisatie helpen een flexibele, effectieve workflow te realiseren. Sharepoint implementeren om zo de samenwerking en het delen van werk te bevorderen? Communicatie vergemakkelijken door het inbouwen van Teams of Skypeoplossingen? Of het integreren van alle gebruikelijke Office apps door middel van Office 365? Alles is mogelijk.

Bovenop de standaardfunctionaliteiten die wij kennen van het Windowsplatform, waarborgen onze ontwikkelaars ook de hoogste mate van veiligheid voor onze klanten. Dat is een belofte.

Focus op onze mensen

Dit alles kunnen wij waarborgen door een focus te leggen op ons grootste kapitaal: Onze mensen. Elk team van ontwikkelaars beschikt over kennis van alle bovenstaande disciplines, zodat geen enkel project in iets te kort komt. Jaarlijks volgt ons team trainingen om verder te groeien binnen één van de disciplines of ontwikkelen zij zichzelf door nog een discipline erbij te leren. Dit maakt ons wendbaar en klaar voor elke uitdaging.

We zijn trots op onze mensen. En wij zijn op zoeken naar nog meer mensen om trots op te zijn. Wil jij je ontwikkelen tot een expert en op die manier onze klanten helpen groeien? Kijk hier voor onze vacatures en stuur ons een mailtje met jouw CV en motivatiebrief! vacature@dataleaf.nl