Flexibel werken bij DataLeaf: Zo stimuleren wij werkgeluk!

Nederland werkt flexibel. Althans, we zitten minder vaak vijf dagen per week, acht uur lang op kantoor. Het is eerder de norm dan uitzondering om geen 9 tot 5 mentaliteit te hebben en thuis te kunnen werken. Maar is dit nu echt flexibiliteit? Kunnen we niet meer doen? Wij geloven dat flexibel werken verder gaat dan zelf bepalen hoe laat je begint met werken.

Jouw ambities in de hoofdrol

Flexibel werken betekent de vrijheid hebben om eigen keuzes te maken. Keuzes waarin je bepaalt op wat voor manier jij het lekkerste aan de slag kunt gaan. Dit gaat niet alleen over werktijden en thuiswerken… Maar vooral over de vrijheid om je eigen doelen te bepalen en hieraan te werken zoals je wilt.

Werken bij DataLeaf doe je samen

 

Tools om doelen te realiseren

We stellen deze doelen op in een persoonlijk ontwikkelplan en werken samen aan de voortgang. We geloven in autonomie, maar reiken ook verschillende tools aan om ambities te realiseren. We bieden meer dan 50 verschillende trainingen en cursussen, studiedagen, coaching gesprekken en de ruimte om een Masteropleiding te volgen!

Work hard, play hard!

Flexibel zijn stopt niet bij persoonlijke ontwikkeling, eigen werktijden bepalen en thuiswerken. In het blog over onze bedrijfscultuur las je dat we leven naar ons “Work hard, Play hard” principe. Om dezelfde commitment in ons werk te kunnen leggen, is het “play” gedeelte net zo belangrijk als “work”. Na een ochtend vol met klantmeetings en het werken aan je eigen ontwikkeling, is er tijd voor ontspanning door een potje tafeltennis met collega’s. Ook hierin stimuleren we autonomie en vrijheid. Als team bepaal zelf wanneer je die ontspanning nodig hebt.

Enthousiast geworden van onze flexibele manier van werken? We hebben een aantal vacatures openstaan, dus bekijk deze hier snel. Hopelijk zien we je snel op de eerstvolgende vrijdagmiddagborrel!