Waar wij energie van krijgen?

Als je kernactiviteit het realiseren van maatwerk is, kan dat gepaard gaan met een grote valkuil. Want waar stop je? Welke vraagstukken geven je energie en welke wijs je af? DataLeaf kiest ervoor om zich hierin niet te limiteren binnen één branche of één soort product.

Nee, wat dat betreft houden wij onze scope breed, maar kiezen wij ervoor om ons in te zetten voor organisaties en initiatieven met innovatieve ideeën en duurzame visies. Projecten die verder gaan dan het boeken van winst en die een duurzame impact hebben op de branche waarin zij opereren. Deze impactvolle projecten geven ons energie en laten ons op het hoogste niveau presteren. Hieronder twee voorbeelden.

Innovaties die ertoe doen

Zo helpen wij klanten die de huidige visie van hun branche compleet op de schop nemen. Neem een klant als ApotheekPartners. Zij zagen de inefficiënte manier waarop apotheken hun medicatie aan de gebruiker verstrekten. Hier was duidelijk verandering nodig. Apotheekpartners maakt slimme IT-oplossingen speciaal voor apotheken en wij helpen hen met het zetten van de volgende stap. Door middel van de IT-oplossing Eazymed wordt de verstrekking van recepten vereenvoudigd en planbaar gemaakt. Deze webbased applicatie legt de regie bij de gebruiker, waardoor er meer tijd voor zorg gecreëerd wordt! En dat vinden wij een mooi streven.

Bouwen aan de toekomst

Ook helpen wij graag organisaties bouwen aan de toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is onze samenwerking met de KVK Aruba. Op het eiland gebeurden nog een hoop processen handmatig. Er waren wel een aantal online diensten beschikbaar voor bedrijven, maar die waren niet geïntegreerd met de andere processen. Hierdoor moest men fysiek langskomen op het kantoor, met lange wachtrijen tot gevolg. De keuze om het vanuit thuis te doen, was er niet. DataLeaf zorgde met haar digitale formulieren tool ervoor dat processen vereenvoudigd en versneld konden worden. De wachtrijen namen af en de efficiëntie binnen de KVK nam toe. Een samenwerking met CM zorgde ervoor dat alle documenten digitaal te ondertekenen waren, zodat de papierwinkel kon slinken. Zo kan KVK Aruba een eiland vol ondernemers helpen met het eenvoudig en goed inrichten van hun ondernemingen.

Bovengenoemde klanten hebben mooie en uitdagende projecten voor ons, die met hun toekomstvisies bijdragen aan een betere wereld. Hier gaan wij harder van hollen en worden wij écht gelukkig van. En dit zijn er nog maar twee. Wat denk je van onze partner Expoints, waarmee wij klanten helpen klantenfeedback op waarde te schatten en goed te kunnen verwerken. Grote kans dat jij al eens in aanraking bent gekomen met de feedbackmanagementtool die wij samen ontwikkeld hebben!

Met slimme business solutions de wereld een stukje bij beetje beter maken. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!