Ben jij DataLeaf potential?

Sjak 24 november 2020
Door Sjak

Ben jij DataLeaf potential?

DataLeaf groeit! Daarom zijn wij continu opzoek naar nieuwe collega’s. Ben jij diegene waar we op hebben gewacht? Wij vertellen je waarom werken bij DataLeaf je droombaan is. Na het lezen van deze blog wil jij niets liever dan onze collega worden, dus lees snel verder.

Open bedrijfscultuur

Allereerst vind je bij DataLeaf een open en informele bedrijfscultuur, waarbij de deuren altijd openstaan en input geven gestimuleerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers de mogelijkheid krijgen om zelf ideeën aan te dragen en met oplossingen te komen.

Persoonlijke groei

Daarnaast staat persoonlijke groei centraal in onze organisatie. Onze doelen kunnen we namelijk niet alleen bereiken, onze medewerkers zijn de sleutel tot dit succes. Op ons zelf ontwikkelde platform Yugro kunnen DataLeaf werknemers continue focus houden op hun persoonlijke doelen. Middels een maandelijks een 1-op-1 ontwikkelgesprek wordt er gekeken waar kansen liggen en waar groei mogelijk is.

Opleidingen, trainingen en cursussen

Het belang van persoonlijke en professionele groei brengen we in praktijk door bij iedereen individueel te bekijken waarin ze zich willen ontwikkelen. We vergoeden vervolgopleidingen, trainingen en cursussen. Iedereen is vrij om zelf te beslissen van welk facet van het IT-kader hij of zij zich meer wil leren.

Werken bij DataLeaf

Fun!

Last but not least: fun op de werkvloer! Wekelijks worden er de nodige potjes gegamed en tafeltennis gespeeld. Want naast professionaliteit en kwaliteit is een goede relatie met elkaar het hoofdingrediënt voor een succesvol bedrijf. Work hard, play hard!

Wat verwachten wij van jou?

Natuurlijk verwachten wij van jou (hopelijk onze volgende DataLeaf potential) ook het een en ander. Ten eerste is het belangrijk dat je proactief en communicatief vaardig bent. Je houdt van aanpakken en bent niet bang om kritisch te zijn op wat de klant van ons vraagt. Merk je dat een andere oplossing beter kan werken? Dan durf je dit aan te geven. Uiteindelijk zijn wij geen uitvoerende partij, maar willen wij er alles aan doen om onze klanten verder te helpen.

Klinkt werken bij DataLeaf als jouw droombaan? Kijk hier dan eens bij onze vacatures, en wie weet speel jij over een tijdje wel een potje tafeltennis met ons!