Business partners: samen één oplossing

Heeft u een goed idee waar een webapplicatie uitkomst biedt, maar niet de technische kennis om uw idee te realiseren? DataLeaf is altijd op zoek naar goede ideeën en toepassingen voor nieuwe of bestaande markten. Wij werken daarvoor graag graag samen met ​andere bedrijven. Door onze expertise te combineren met de marktkennis van onze businesspartners, komen we samen tot vernieuwende oplossingen, producten en diensten. Bovendien werken we met een gezamenlijk businessmodel, zodat we samen investeren én samen de vruchten plukken van onze samenwerking!

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen met onze businesspartner de mogelijkheden. Vervolgens zetten we onze ideeën beknopt op papier. Na dit eerste gesprek besluiten beide partijen of ze het plan verder willen ontwikkelen. Als dit het geval is, zetten we samen een aantal spelregels op papier. Zo bepalen we wie waarvoor verantwoordelijk is en hoe het businessmodel eruit komt te zien.

Zodra het doel, de randvoorwaarden en de scope zijn vastgelegd, starten we met het ontwerp en de ontwikkeling van de oplossing. Doordat we volgens de scrum-methode werken, zijn al binnen enkele weken resultaten zichtbaar. Zo kan het product al snel in de markt worden gezet.

Doordat wij volgens de scrum-methode voor softwareontwikkeling werken, zijn we in staat om snel een oplossing te realiseren die klaar is om in de markt te zetten. Dit doen we in een aantal korte sprints van enkele weken. Zo kunnen we klein beginnen en - zodra blijkt dat het idee een succes is - werken aan de verdere ontwikkeling van het product.

Omdat we met een gezamenlijk businessmodel werken, zijn beide partijen gebaat bij het succes van onze oplossing. Als partners dragen we immers gezamenlijk de risico’s van het project. DataLeaf realiseert de applicatie dan ook tegen lage ontwikkelkosten; de winst halen we uiteindelijk uit het businessmodel. 

Wanneer u samenwerkt met DataLeaf kunt u rekenen op een partner met kennis van zaken. DataLeaf besteedt dan ook veel aandacht aan het continu scholen en opleiden van zijn medewerkers - experts die op efficiënte en effectieve wijze te werk gaan. De oplossingen die wij realiseren zijn dan ook veilig en toekomstvast. 

Heeft u een goed idee en bent u benieuwd wat wij samen kunnen ​bereiken? Neem dan contact met ons om uw idee vrijblijvend door te spreken.