Over Ons

DataLeaf: smart software solutions, no-nonsense software ontwikkelaars met een passie voor hun vak en die tegelijkertijd dichtbij hun klanten staan.

DataLeaf is al sinds 2000 een jonge onderneming die zich vooral richt op maatwerk software oplossingen. Oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsproces of voor het opzetten van nieuwe ondernemingen. Met een luisterend oor denken wij mee over uw uitdagingen en realiseren wij hoogwaardige software oplossingen. Dit kan door het realiseren van een (semi) maatwerk oplossing. Steeds vaker zien we samen met partners kansen in de markt, waarna we vervolgens samen ​innovatieve oplossingen creëren. DataLeaf investeert daarbij ​telkens in kansen, innovaties en samenwerkingen. 

Dit doen we met een zeer ervaren team van ongeveer twintig mensen. Dit zijn allen uitblinkers in hun vakgebied. We houden de communicatie direct. Onze werknemers hebben zo hun eigen specialiteiten en houden deze kennis bij door zichzelf jaarlijks te certificeren met de nieuwste technieken. Wij vinden innovatie belangrijk. Op verschillende manieren zorgen we ervoor dat we voorop lopen in de markt en zorgen ervoor dat onze klanten voordeel kunnen halen met deze actuele kennis.

Niet voor niets is het behalen van voordeel voor onze klanten benoemd in onze missie: "Samenwerken met onze klanten om hen een duurzame voorsprong te geven, door middel van het ontwikkelen en implementeren van betrouwbare en innovatieve software oplossingen.”

Samen met alle collega’s blijven wij streven naar tevredenheid bij onze klant. Ben je benieuwd naar ons of onze visie op de toekomst? Neem contact op en kom een keer langs! ​Of bekijk de mogelijkheden van een samenwerking als business partners.


​Het team