Maatwerk software, iets voor u?

Ondanks dat "software op maat" de naam heeft kostbaar te zijn, bewijst DataLeaf al jaren dat er voor iedere organisatie en ieder budget een softwareoplossing mogelijk is.

Maatwerk software is een software die op maat gemaakt is, om optimaal aan te sluiten bij uw bedrijfsprocessen. Met de maatwerksoftware van DataLeaf kunt u rekenen op software development van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kunt u ook voor standaard software bij ons terecht, maar wij zijn gespecialiseerd in maatwerk software. Waarom maatwerk software?  Maatwerk software heeft verschillende grote voordelen. De software wordt toegepast aan uw bedrijfsprocessen en niet de processen aan de software, daarnaast is maatwerk software makkelijk te koppelen aan bestaande en/of nieuwe systemen en eenvoudig uit te breiden. Bovendien zorgen wij voor oplossingen op het gebied van software development die betrouwbaar, van hoge kwaliteit en duurzaam zijn. Zo kan uw software lange tijd mee! 

Wat je belooft moet je nakomen. Daarom realiseren wij onze oplossingen binnen het afgesproken budget. ​Met behulp van Scrum wordt er gezorgd voor frequente en tijdige oplevering van werkende software. Met Scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. Deze wedstrijd is voor ons om uw bedrijfsproces zo slim mogelijk aan te pakken en te laten werken binnen de beloofde tijd en budget. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. We houden ons aan deze doelstellingen. Door samen aan deze doelstellingen te werken, blijft het overzichtelijk en kunnen de beloftes, tijd en budget goed in de gaten worden gehouden en realiseren we alles altijd in overleg met u.

Helaas gaat de "one size fits all" in de wereld van softwareontwikkeling niet op. Iedereen is uniek en elke organisatie dus ook! Daarom adviseren en ontwikkelen wij een maatwerk software, waarmee het proces optimaal kan worden afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. En dan bedoelen we niet alleen uw huidige situatie, maar ook uw toekomstige.

Wilt u meer weten, neem contact op of lees meer over onze maatwerk software!

maatwerksoftware