Advies 

Wilt u een betrouwbaar en eerlijk advies voor uw organisatie. DataLeaf stelt niet de techniek, maar het probleem centraal. U heeft immers als organisatie een probleem of doel waar u aan wilt werken. Door dit probleem of doel samen met u te analyseren, kunnen we aan een gerichte oplossing werken. Wij adviseren u graag.

Wij bieden uiteenlopende diensten aan op het gebied van software. U kunt bij ons terecht voor software ontwikkeling, -beheer, - migratie en analyse. Wij streven ernaar een eerlijk en integer bedrijf te zijn. Graag denken we vanaf het begin van een project met u mee, zodat we een goed beeld krijgen van wat u wilt en we u kunnen adviseren, wat in uw situatie de beste oplossing is.

Vraagt u zich af waarom uw software zo langzaam is en hoe betrouwbaar uw pakket is? Wilt u weten of uw mensen wel opgeleid zijn om uw software te beheren en te onderhouden? En bent u benieuwd welke omgeving u moet kiezen om ook in de toekomst door te kunnen gaan? Ook met deze vragen kunt u bij DataLeaf terecht. Onze experts helpen u graag met het vinden van antwoorden.