Beheer

Heeft u softwareapplicaties in beheer, hoewel dit niet uw vakgebied is? Dit heeft waarschijnlijk als gevolg dat u zowel uw kennis als uw software continu moet onderhouden en aanpassen. DataLeaf neemt graag uw softwarebeheer over.

Uw software oplossing is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en doen dat op de manier die het beste past bij u en uw organisatie.Wilt u dat wij uw applicatie op locatie en binnen uw eigen infrastructuur beheren of maakt u liever gebruik van onze infrastructuur? In overleg vinden we altijd een geschikte oplossing voor het beheer van uw software.

DataLeaf hecht veel waarde aan duidelijke afspraken. Wij vinden het belangrijk dat u weet welke dienstverlening u van ons kunt verwachten en dat wij weten welke service wij moeten leveren. Deze afspraken leggen wij vast in de vorm van een Service Level Agreement. Hierin staat onder meer beschreven dat DataLeaf de kennis zal onderhouden die nodig is om uw applicatie draaiende te houden. Zo kunnen we u blijven ontzorgen!