Maatwerk software

Ondanks dat "software op maat" de naam heeft kostbaar te zijn, bewijst DataLeaf al jaren dat er voor iedere organisatie en ieder budget een softwareoplossing mogelijk is.

DataLeaf biedt dan ook meer dan een stukje maatwerk software: wij ontwikkelen samen met u een solide en duurzame oplossing voor uw probleem of doel. En we zijn pas tevreden als we hier volledig in zijn geslaagd! DataLeaf werkt volgens de scrum-methode, waarbij een multidisciplinair team samenwerkt aan een software oplossing. Deze software oplossing is vaak een web applicatie, internet platform, bedrijfsapplicatie of combinatie daarvan.

Concreet houdt dit in, dat u zorgt voor de inhoudelijke kennis en wij verantwoordelijk zijn voor de techniek. In korte sprints van twee tot vier weken wordt steeds een deel van de werkende maat software opgeleverd. Zo bent u continu betrokken bij het proces en heeft u bovendien gedurende de hele traject invloed op het eindresultaat.

Onze maatwerk softwareoplossingen realiseren wij met behulp van het Microsoft-platform. Op deze manier weten we zeker dat het fundament van iedere oplossing goed is. DataLeaf is Microsoft Certified Partner, wat inhoudt dat al onze medewerkers jaarlijks diverse Microsoft-certificaten behalen. Onze experts zijn dan ook goed opgeleid en hebben de beschikking over een modern en betrouwbaar platform. Bovendien hebben we in onze werkwijze verschillende procedures verwerkt die ervoor zorgen dat onze oplossingen van hoge kwaliteit zijn. Zo testen we automatisch en hanteren we het vier-ogen-principe, dat inhoudt dat al onze werkzaamheden door een tweede persoon worden gecontroleerd. 

DataLeaf loopt voorop als het gaat om kennis en innovatie. Zo zijn al onze medewerkers Microsoft gecertificeerd en wordt er voortdurend aandacht besteed aan opleidingen, cursussen, kennisdeling, ontwikkel- en beveiligingsrichtlijnen. Ook organiseert DataLeaf jaarlijks een bootcamp, waarbij al onze teams samenwerken aan één casus om zo de nieuwste technieken uit te testen. Op deze manier zijn onze experts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn de oplossingen die wij u bieden altijd duurzaam en toekomstgericht.