Migratie

Veel organisaties gebruiken verouderde applicaties die aan vervanging toe zijn. Een applicatie in één keer vervangen kan echter heel kostbaar zijn. In dat geval kunt u terecht bij DataLeaf voor een software-migratietraject.

We bekijken samen de belangrijkste functionaliteiten van de software en maken dan een migratieplanning  voor de verschillende modules. In het daaropvolgende traject worden de verschillende modules gefaseerd, herontworpen en geschreven volgens de  S​crum methodiek, waarbij wij ervoor zorgen dat de nieuwe modules steeds samenwerken met de oude applicaties. Op die manier  kunnen de grootste problemen ook als eerste worden verholpen.

DataLeaf heeft vooral veel ervaring om MS Visual FoxPro applicaties te vernieuwen naar het nieuwe .Net platform. Door onze gefaseerde aanpak, kennis van meerdere technieken, de kennis om het oude pakket aan het nieuwe te koppelen, maakt DataLeaf de specialist op deze vernieuwingstrajecten. Deze ervaring kunnen we eveneens ​toepassen om andere verouderde (ofwel legacy) applicaties ​te migreren. 

Aangezien complete migraties vaak vrij kostbaar zijn, bieden wij ook een alternatieve financieringsmogelijkheid, waarbij en u bijvoorbeeld een vast bedrag per maand betaald. Daardoor dragen wij mede risico's en initiële ontwikkelkosten. Op deze manier vervangt u op inzichtelijke en betaalbare wijze de belangrijkste onderdelen van uw pakket en kunt u binnen de kortste keren aan de slag met uw nieuwe applicatie die aansluit bij uw processen.