Software ontwikkeling

Je loopt rond met een potentievol idee en je wilt dit vertalen naar daadwerkelijke software. Of, jouw eigen software is niet meer veilig of niet schaalbaar. Welke situatie jouw idee of jouw software zich ook in bevindt, DataLeaf is jouw IT-partner in software ontwikkeling.

Ons team van ervaren developers denkt met jou mee en brengt jouw idee naar IT. Met gevoel voor business en onze top-expertise in Microsoft technologie en user experience ontwikkelen wij bedrijfskritische en efficiënte applicaties. Experts helpen met het vertalen van jouw wensen in innovatieve software, volgens de SCRUM methodiek. Op deze manier kunnen we snel aan de slag om de perfect-fit software te ontwikkelen.

DataLeaf bewijst al 20 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is. Als een ware businesspartner maken wij vele ambitieuze organisaties succesvol. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen, business transformaties en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker. Zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent.

DataLeaf biedt meer dan een stukje maatwerk software: samen ontwikkelen wij een veilige en toekomstgerichte oplossing voor jouw probleem of doel. We zijn pas tevreden als we hier volledig in zijn geslaagd! Wat voor oplossingen we bieden? Waar jij behoefte aan hebt. Denk aan webapplicaties, maar ook platformen ,portalen, bedrijfsapplicaties of een combinatie hiervan.

Onze maatwerk software oplossingen realiseren wij met behulp van het state of the art Microsoft-platform. Op deze manier weten we zeker dat het fundament van iedere oplossing perfect is. DataLeaf is Microsoft Certified Partner, wat inhoudt dat al onze medewerkers jaarlijks diverse Microsoft-certificaten behalen. Onze experts zijn dan ook goed opgeleid en hebben de beschikking over een innovatief en veilig platform. Bovendien hebben we in onze werkwijze verschillende procedures verwerkt die ervoor zorgen dat onze oplossingen van de hoogste kwaliteit zijn. Zo testen we automatisch en hanteren we het vier-ogen-principe, wat inhoudt dat al onze werkzaamheden door een tweede persoon worden gecontroleerd.

Jouw droom software werkelijkheid maken?