Direct naar content
Terug naar alle cases

Elektronisch Cliëntendossier Oscar

Dit jaar ging het nieuwe Zorgprestatiemodel van kracht voor de GGZ. Dat bracht flinke veranderingen met zich mee. Om onder andere deze reden gingen wij aan de slag met het ontwikkelen van een future-proof ECD voor de zorgprofessional.

Over Oscar

Oscar is een Electronisch Cliënt Dossier (ECD) voor de ambulante GGZ en is geschikt voor de individuele professional, voor groepspraktijken en instellingen. Oscar ondersteunt het volledige proces van dossiervoering en (financiële -) administratie zoals het Zorgprestatiemodel dat vereist. Oscar biedt een een eigen cliëntenportaal voor veilige communicatie tussen de zorgprofessional en de cliënten. Op deze wijze kunnen zorgmedewerkers makkelijk het proces van “planning is realisatie” transparant ondersteunen.

Naast een ECD draagt Oscar ook zorg voor geïntegreerde facturatie, inclusief verwerking van retourberichten en herfacturatie. Cliëntgerelateerde mailafhandeling en agendavoering zijn geïntegreerd met de Outlook omgeving. Natuurlijk voldoet Oscar aan de laatste veiligheidseisen. De administratieve handelingen zijn op duidelijke wijze in lijn gebracht met de zorgprocessen. Hierdoor houden zorgprofessionals meer tijd over voor de zorg voor hun cliënten. Oscar biedt hoge veiligheidsnormen inzake cliëntgegevens. Je kunt vanaf iedere computer inloggen in Oscar en complexe software updates zijn verleden tijd.

Samenwerken?

Met welke oplossing wil jij aan de slag?
Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Contact