Direct naar content

Software doorontwikkelen

Bij DataLeaf ontwikkelen we niet alleen nieuwe software. Wij zorgen er ook voor dat we jouw software blijven doorontwikkelen. Of je nou software bij ons hebt laten ontwikkelen, of ergens anders. Zodat jouw bedrijf kan blijven groeien en klaar is voor de toekomst.

Neem contact op
software ontwikkelen

Software die je helpt groeien

Veel (kleine) bedrijven gaan een eerste samenwerking aan met een zzp’er of freelancer. Het bedrijf maakt groei mee en dat kan er tot leiden dat de zzp’er de complexiteit of hoeveelheid aanvragen niet meer aankan. Natuurlijk kunnen er ook andere redenen voor overstappen zijn; je voelt geen match met je huidige softwarepartner, de kosten worden te hoog of de ondersteuning voldoet niet meer aan je verwachtingen. Wij helpen je in het doorontwikkelen van jouw (reeds bestaande) software.

Waarom software blijven doorontwikkelen?

We leven in een wereld die zich razendsnel ontwikkeld. Zo ook op het gebied van IT en techniek. Software die zich niet blijft ontwikkelen raakt snel verouderd. Dit kan risico’s met zich meebrengen op het gebied van beveiliging. Daarnaast wordt je software traag, instabiel en kan het niet meer meekomen met je bedrijfsprocessen. Gevolg: verstoorde processen binnen je bedrijf die je tijd en geld kosten. Om te kunnen groeien is het daarom van belang je software tijdig te blijven doorontwikkelen.

Softwarebeheer uitbesteden?

DataLeaf helpt je groeien

Het doorontwikkelen en blijven beheren van software is noodzakelijk in de huidige tijd van snelle innovaties. Met ons team van meer dan 30 software-experts helpen wij je groeien. Wij leveren maatwerk: we kijken naar de behoeften binnen jouw organisatie, zorgen voor onderscheidend vermogen en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker. Zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent.

 

Neem contact op!

Eens praten over doorontwikkeling of het uitbesteden van softwarebeheer? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op