Direct naar content

Maatwerk software laten ontwikkelen

Bij DataLeaf zijn we groot fan van maatwerk software. Maar we begrijpen ook dat op maat gemaakte software een flinke investering is. Software moet ontwikkeld en geïmplementeerd worden. Daarnaast moeten de eindgebruikers ermee leren werken. Je gaat dus niet over één nacht ijs wanneer je kiest voor maatwerk software.

Neem contact op
maatwerk software

Maatwerk software laat jouw organisatie groeien

Maatwerk software helpt je bedrijf digitaal te transformeren. Of je nu een nieuwe applicatie wilt laten ontwikkelen, of de huidige software wilt aanpassen, koppelen of vernieuwen. Waar het ook om gaat; het startpunt is ambitie. Samen kijken we naar de doelen die je vanuit die ambitie wilt bereiken.

Uiteraard kan ook bestaande, standaard software voor jou werken. Bijvoorbeeld als het gaat om standaard processen die voor veel organisaties hetzelfde werken. Maar gaat het om een specifiek bedrijfsproces, dan is het belangrijk dat de software hier perfect op aansluit. Maatwerk software is in dat geval onmisbaar. Het biedt de mogelijkheid om bestaande applicaties met elkaar te verbinden. Zo kost het je minder tijd, geld en energie.

In de afgelopen 20 jaar hebben we al de nodige maatwerk software mogen ontwikkelen. In onze werkwijze vinden we het belangrijk om jouw wensen voorop te stellen. We werken met een agile methode: Scrum. Dit betekent dat we ontwikkelen in korte sprints van twee weken. Zo blijf je als opdrachtgever continu op de hoogte en geeft dit ruimte voor bijsturing als het project dat nodig heeft.

Enkele van onze maatwerk software projecten

The Agent Assistant

Klant
The Agent Assistant
Type
Software
The Agent Assistant is een spraak- en tekstherkenning service voor de klantenservice. The Agent Assistant ondersteunt klantenservice medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden, zoals het automatisch loggen van gesprekken en registreren van contactredenen.
Lees meer

Welke voordelen biedt maatwerk software?

 • Afgestemd op specifieke behoeften
  Maatwerk software voldoet aan de specifieke behoeften en eisen van een organisatie of individuele gebruiker. De software is perfect afgestemd op de processen, workflows en behoeften van jouw organisatie. En zo betaal je dus alleen voor de functionaliteiten die je gebruikt.
 • Schaalbaarheid
  Maatwerk software kan worden ontworpen om te groeien en uit te breiden naarmate je organisatie groeit en verandert. Het kan gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid om nieuwe functies en mogelijkheden toe te voegen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een nieuwe softwareoplossing.
 • Onderhoud
  Kies je voor DataLeaf als softwarepartner, dan is het onderhoud inbegrepen in de ontwikkelingskosten. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het onderhoud van de software. Daarnaast zorgen we ervoor dat we samen met jou de software blijven doorontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten toevoegen is dus later altijd nog mogelijk.
 • Unieke functies en mogelijkheden
  Software die we op maat voor jou maken bevat vaak unieke functies en mogelijkheden die niet beschikbaar zijn in standaard commerciële softwareoplossingen. Dit levert je organisatie voordelen op ten opzichte van je concurrenten.
 • Kostenbesparing op de lange termijn
  Op maat gemaakte software is inderdaad een investering. Maar deze betaalt zich op de lange termijn terug, doordat jij jouw concurrenten voorblijft. Maatwerk software leidt tot meer efficiëntie en productiviteit, minder verlies van tijd en middelen, minder fouten en minder ondersteuningskosten.

Klaar voor de toekomst met maatwerk software

Maatwerk software ontwikkelen kan met verschillende frameworks en in verschillende programmeertalen. DataLeaf heeft ervaren .NET developers in huis die in de bijbehorende programmeertaal C# (C Sharp) werken. .NET is een platform van Microsoft, en een van de grootste ontwikkelframeworks ter wereld. Met .NET krijgt je software altijd een gedegen basis. Met onze top-expertise in Microsoft-technologie en als Microsoft partner ontwikkelen wij applicaties die klaar zijn voor de toekomst.

De zekerheden van onze maatwerk software

 • ISO 9001 kwaliteitsmanagement + ISO 27001 informatiebeveiliging
 • NEN 7510 gericht op de zorg
 • ISO gecertificeerde hosting
 • 99,95% beschikbaarheid
 • Schaalbaarheid
 • Cloud oplossingen in Microsoft Azure (ISO 27017)
 • Onderhoud van legacy software
 • Een hoge focus op security

Hierom kies je voor maatwerk software van DataLeaf

Maatwerk software ontwikkelen we samen. Partnerschap is dan ook één van onze belangrijkste kernwaardes. We leren graag over jouw vakgebied en branche. Want jouw bedrijf is uniek, en we begrijpen dat jouw software dat ook moet zijn. We werken gestructureerd, met duidelijke afspraken. Zo leveren we een eindresultaat dat goed in elkaar zit, klaar is voor de toekomst én veilig is. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe we jouw digitale ambities kunnen realiseren.

Meer over ons

Zij gingen je voor

Jouw eigen maatwerk software?

Klaar om je ambities waar te maken met behulp van maatwerk software? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.