Direct naar content

Met ons idee naar IT traject transformeren we jouw idee naar een MVP

Van een goed idee naar IT

Als ondernemer wil je zo snel mogelijk jouw idee lanceren. Om te kunnen groeien, om omzet te kunnen genereren en om feedback van jouw gebruikers te verzamelen. Als het even kan, met beperkte investeringen. Daarom kies je voor de ontwikkeling van een MVP, een Minimum Viable Product.

Neem contact op
IT-sessies

Van een goed idee naar maatwerk IT

Veel mensen hebben wel eens een goed idee. Een idee waarmee je potentieel je organisatie kunt veranderen, of wellicht een hele branche. Van deze mensen heeft slechts een enkeling het lef om ook daadwerkelijk dit idee te realiseren. Wij werken graag met je samen om jouw idee tot uitvoering te brengen. Bij DataLeaf hebben we de afgelopen jaren al vele ondernemende mensen mogen helpen met de realisatie van hun software ideeën.

Onze werkwijze

1 – Verantwoording & Verdienmodel
In stap één gaan we terug naar de basis. Waarom is het een goed idee? Wat lost het op? Waarom heeft de klant er iets aan?

2 – MVP & Mijlpalen
In de tweede stap bepalen we met elkaar wat echt in een eerste versie moet en wat we op de roadmap voor later kunnen plaatsen

3 – Personen & Processen
Vervolgens maken we in stap drie op hoofdlijnen een uitwerking van de te faciliteren processen.

4 – Schetsen & Schermen
Dit vertalen we in de volgende stap in schermen, zodat de applicatie ook echt tot leven komt.

5 – Beschrijven & Beslissen
Het bovenstaande wordt in stap vijf vervolgens uitgewerkt in omschrijvingen van functionaliteiten en er wordt een schatting gemaakt van de impact.

6 – Sparren & Sprinten
De ontwikkelingen worden in stap zes in sprint geplaatst en samen hebben we overleg over de punten die in sprint komen en opgeleverd worden. Tijdens de sprint verrichten we ook direct het testwerk.

7 – Live & Launching Customer
Na een aantal sprints is versie 1 klaar en kan de livegang plaats vinden. Dit doen we graag met een launching customer, zodat het product ook echt in gebruik wordt genomen.

Microsoft partner

Onze maatwerk software oplossingen realiseren wij met behulp van het state of the art Microsoft-platform. Op deze manier weten we zeker dat het fundament van iedere oplossing perfect is. DataLeaf is Microsoft Certified Partner, wat inhoudt dat al onze medewerkers jaarlijks diverse Microsoft-certificaten behalen. Onze experts zijn dan ook goed opgeleid en hebben de beschikking over een innovatief en veilig platform. Bovendien hebben we in onze werkwijze verschillende procedures verwerkt die ervoor zorgen dat onze oplossingen van de hoogste kwaliteit zijn. Zo testen we automatisch en hanteren we het vier-ogen-principe, wat inhoudt dat al onze werkzaamheden door een tweede persoon worden gecontroleerd.

DataLeaf als je businesspartner

DataLeaf bewijst al meer dan 21 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is. Als een ware businesspartner maken wij vele ambitieuze organisaties succesvol. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen, business transformaties en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker. Zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent.

Ook jouw idee omgezet naar een MVP?

Jouw idee vertaald naar een echt werkend product? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Neem contact op