Direct naar content

Strategische IT- sessies die jouw bedrijf laten groeien

Wil jij de groeikansen ontdekken van jouw bedrijf? Met onze strategische IT-sessies zoomen we in op jouw bedrijfskansen. Dankzij onze expertise in maatwerk software weet jij na de sessies precies welke mogelijkheden er liggen.

Neem contact op
IT-sessies

Strategische IT-sessies

Je wilt je bedrijf laten groeien, of je bestaande bedrijfsprocessen verbeteren. Maar deze doelen worden alleen gerealiseerd wanneer er een concrete strategie is vastgelegd. Het is essentieel dat software en IT je bedrijf hierbij optimaal ondersteunen. Tijdens een strategische sessie met onze IT-experts halen wij de onderste steen boven. We kijken naar de valkuilen en problemen waar je tegenaan loopt, maken een vertaalslag naar een beleidsplan en zorgen voor een heldere IT-strategie. Een strategie die zorgt voor stabiliteit en het behalen van je doelen.

De voordelen

  • Ontdek eenvoudig wat er mogelijk is met maatwerk software
  • Direct een beeld van de kansen en inzichten
  • Specialisten die samen met jou een plan van aanpak maken

Continuïteit en schaalbaarheid

Samen lopen wij na welke processen stroperig verlopen en toe zijn aan een automatiseringsslag. De continuïteit van jouw organisatie staat hier in centraal. Onze kijk op software is flexibel van aard, zodat deze mee kan groeien met de organisatie. Zo beginnen we met de noodzakelijke en primaire processen. In de toekomst is er dan ruimte om meer te investeren om andere (secundaire) processen erbij te betrekken. De totale investering wordt dan gespreid. Dit maakt de software schaalbaar aan de prestaties en behoeften van jouw organisatie.

 

Agile en Scrum werkwijze

Over het algemeen werken we volgens de Scrum methode. Scrum is een flexibele manier van werken. Binnen de organisatie wordt een Scrum team opgesteld, dat in korte periodes (sprints) aan een product of dienst werkt. Dit betekent dat we projecten effectief, productief en flexibel kunnen opleveren. Doorgaans werken we bij DataLeaf in sprints van 2 tot 4 weken. Resultaten zijn zo snel zichtbaar en feedback wordt al vroeg in het proces verwerkt. Tijdens een sprint werkt het team aan bepaalde taken van een lijst, die we de sprint backlog noemen. Aan het einde van een sprint moet het werk aan de klant overhandigd kunnen worden. De sprint eindigt met een sprint review en een retrospective; oftewel een terugblik op het gedane werk. Hierna begint de volgende sprint weer van voor af aan.

 

Case

KVK Aruba

Een vernieuwd informatiesysteem voor de KVK Aruba

Klant
KVK Aruba
Type
Vernieuwd informatiesysteem
Het gebruikte informatiesysteem van de KVK Aruba was flink verouderd. Om de continuïteit van hun diensten te garanderen ontwikkelde DataLeaf een volledig nieuw informatiesysteem.
Lees meer

Ook een strategische sessie?

Benieuwd hoe een strategische sessie jou kan helpen je bedrijf te laten groeien? In zes uur krijgen we de onderste steen boven. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.