Direct naar content

Over DataLeaf

Wij zijn DataLeaf. Een gedreven en ambitieuze club, altijd bezig met de nieuwste technologieën om te zorgen dat onze klanten successen behalen. Samenwerken en innovatie zijn belangrijke kernwaardes: met onze top-expertise in Microsoft technologie ontwikkelen wij innovatieve bedrijfskritische software op maat.

Neem contact op
pingpongen dataleaf

Maatwerk software oplossingen voor ambitieuze organisaties

Je zit regelmatig met de handen in het haar als je kijkt naar je huidige bedrijfsprocessen. Veel geld en tijd gaat verloren, processen sluiten niet op elkaar aan. Dit is een teken dat jij maatwerk software nodig hebt. Sinds 2000 ontwikkelen we bij DataLeaf innovatieve software. Met onze softwareoplossingen op maat automatiseren we jouw complexe bedrijfsprocessen. Zodat jij de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Onze beloften:

  • Binnen tijd en budget
  • Veiligheid vanaf het ontwerp tot en met realisatie
  • Een open en toegankelijke cultuur
  • Toekomstvaste softwareoplossingen

Ons verhaal

Ons verhaal begint in 2000, toen Jurgen besloot om voor zichzelf te beginnen. Zo startte DataLeaf in eerste instantie als detacheringsbedrijf. Na een tijd werd de drang om een eigen product te ontwikkelen steeds groter. De switch werd gemaakt: DataLeaf veranderde van een faciliterende partij in een samenwerkingspartner op het gebied van maatwerk software. Ondertussen bestaan we al meer dan 23 jaar, en zijn we uitgegroeid tot een professionele en gevestigde naam in de softwarewereld. Gedreven en ambitieus als we zijn, zijn we altijd bezig met de nieuwste technologieën. Zorgen dat onze klanten successen behalen door middel van maatwerk software, dáár krijgen wij energie van.

Kop koffie doen?

Onze belofte

Samenwerken aan jouw succes

Samenwerken en innovatie zijn onze belangrijkste kernwaardes: met onze top-expertise in Microsoft technologie ontwikkelen wij innovatieve en bedrijfskritische maatwerk software, voor bedrijven die net zo ambitieus zijn als wij. We zijn geen faciliterende partij, maar werken als een businesspartner met jou samen om jouw organisatie succesvol te maken. Met onze softwareoplossingen zorgen wij voor onderscheidend vermogen, business transformaties en meerwaarde voor de eindgebruiker. Daarmee helpen we jou om schaalbare stappen te zetten naar de toekomst toe.

Agile software ontwikkeling

Doordat we via de Agile projectmethodiek Scrum werken zijn we flexibel, multidisciplinair en uiterst effectief. Onze teams werken in korte sprints aan de software, en leveren na elke sprint een werkbare applicatie op. Wanneer de wensen voor het software product tussentijds wijzigen, heeft dit geen gevolgen voor de verdere ontwikkeling hiervan. Kortom: Geen ellenlange voorbereiding en het schrijven van plannen, maar wendbaarheid en een snel functionerend resultaat.

Betrouwbare en veilige software

Een ISO-certificering toont aan dat je als softwarebedrijf kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebt staan. Als één van de weinige bedrijven in de softwarebranche beschikken wij over drie verschillende ISO-certificeringen: ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. De ISO 9001 laat zien dat je als bedrijf je kwaliteitsmanagement op orde hebt, waar de ISO 27001 bewijst dat je als bedrijf voldoet aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging. De NEN 7510 is een certificering speciaal voor de zorg: met een NEN 7510 laten wij zien dat veiligheid in het beheren van persoonlijke gezondheidsinformatie topprioriteit is. Voor onze partners zijn deze certificeringen dé garantie dat ze bij DataLeaf te maken hebben met een betrouwbare en veilige organisatie.

 

Wij geloven in partnerschap

Wat DataLeaf zo uniek maakt, is dat we niet voor je werken maar samen met jou. Wij geloven in de kracht van samenwerken; jij als kennisexpert, wij als serieuze software ontwikkelaar met oog voor slimme technologie, veiligheid en duurzame groei. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat jouw softwaresysteem een succes wordt. En zoals een goed partnerschap betaamt, betekent dat verantwoordelijkheid nemen en kritisch naar elkaar durven zijn. Wij garanderen je gemoedsrust door op de juiste manier de juiste software te bouwen. Zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Partner van Breda Startup

Wij zijn Dataleaf

Leer ons team kennen!

Benieuwd met wie je zult gaan samenwerken? Leer hier ons gehele team aan topontwikkelaars kennen!

Bekijk meer

Laten we (digitaal) kennismaken

Met Dataleaf ontwikkelen we sinds 1995 innovatieve software. Met onze digitale innovaties automatiseren we complexe processen, zorgen we voor maatschappelijke impact, en brengen samen nieuwe ideeën tot leven.

Laten we alle mogelijkheden bespreken met een bak koffie
Jurgen en Mario zitten voor je klaar.

Plan een afspraak
tech trends

Het laatste nieuws