Direct naar content

Software Breda

Software laten ontwikkelen in Breda? DataLeaf is dé maatwerk softwareontwikkelaar van Breda. Sinds 2000 ontwikkelen we digitale bedrijfsvoordelen in de vorm van maatwerk software, voornamelijk procesmatig. Ons team van 35+ specialisten ontwikkelt software voor verschillende branches, zoals de zorgsector, overheden, het MKB en de customer services van o.a. Bol.com. Daarnaast realiseren we eigen SaaS-oplossingen zoals Oscar: ons elektronisch cliëntendossier voor GGZ.

Neem contact op
maatwerk software

Optimaliseren en doorontwikkelen

Toekomstvastheid en veiligheid zijn twee van onze kernwaarden. We blijven ook graag na de oplevering met je meedenken in optimalisaties en de mogelijkheden voor doorontwikkeling. Door onze manier van samenwerken worden we door onze klanten vaak gezien als partner, en niet als leverancier. Overweeg je aan de slag te gaan met een softwareontwikkelaar in Breda? DataLeaf is de juiste partner.

Software vernieuwen Breda

De wereld ontwikkelt zich razendsnel. Het kan dus goed dat de software die je jaren geleden hebt laten bouwen niet meer kan functioneren in de huidige omgeving. Op termijn kan dit niet alleen je bedrijfsprocessen in de weg zitten, maar komt ook de veiligheid van je systemen in het gedrang. Dat wil je natuurlijk voor zijn. Door tijdig actie te ondernemen en je software te vernieuwen voorkom je dat processen traag worden en je organisatie niet de groei maakt die je wilt.

Eenmalig je software vervangen is geen structurele oplossing. Wij geloven in een aanpak waarin software constant wordt doorontwikkeld. Met ons ‘van oud naar nieuw’ traject blazen we nieuw leven in je oude software. We ontwerpen en ontwikkelen wij software die flexibel is en meegroeit wanneer de organisatie ook verandert.

Nieuwe maatwerk software

Wij werken graag samen met mensen die het lef hebben hun goede ideeën daadwerkelijk te realiseren. Ons ‘van idee naar IT’ proces transformeert jouw idee naar een Minimum Viable Product (MVP), en daarna naar een echt werkend eindproduct. Bij DataLeaf hebben we de afgelopen jaren al vele ondernemende mensen mogen helpen met de realisatie van hun software-ideeën.

Strategische IT-partner in Breda

Zoek je een strategische IT-partner in Breda om te sparren over het verbeteren van je bedrijfsprocessen? Tijdens onze IT-sessies zoomen we in op jouw bedrijfskansen. We kijken naar de valkuilen en problemen waar je tegenaan loopt, maken een vertaalslag naar een beleidsplan en zorgen voor een heldere IT-strategie. Zo weet je precies hoe je je bestaande bedrijfsprocessen kunt verbeteren.

Innovatieve software in Breda?

Ben je klaar om samen innovatieve software te gaan ontwikkelen? Het begint allemaal met een goed gesprek. We luisteren aandachtig. Naar je idee, uitdaging of technische vraagstuk. We inspireren je met onze ideeën. En adviseren je, over de mogelijkheden van digitale technologie en de allernieuwste ontwikkelingen. Zo helpen we je altijd de beste keuzes maken. We zien je graag in het mooie Breda!

Neem contact op