Direct naar content

Nieuw leven in je oude software met ons ‘van oud naar nieuw’ traject.

Van oud naar nieuw

Hou je alle technologische ontwikkelingen niet meer bij? Kan jouw software daardoor wel een flinke update gebruiken? Dankzij ons van oud naar nieuw traject vernieuwen we jouw oude software. Zo stomen we je bedrijf klaar voor de toekomst.

Neem contact op
IT project managen

Nieuw leven in je oude software

DataLeaf heeft al meer dan 21 jaar aan ervaring in vernieuwingstrajecten. Met deze expertise kunnen wij als partner efficiënt en doordacht helpen met het vernieuwen van oude software. Wij geloven in een aanpak waarin software constant wordt doorontwikkeld. Eenmalig je software vervangen is geen structurele oplossing. We adviseren dan ook om applicaties continu te verbeteren om zo de processen te optimaliseren. Zo houd je innovatie in jouw bedrijfsprocessen. In de loop der jaren hebben wij een efficiëntieslag ontwikkeld waardoor we kunnen zeggen dat al onze migratietrajecten succesvol zijn opgeleverd. Daar zijn we trots op.

De voordelen

  • Afrekenen met je oude software
  • Je bedrijfsprocessen weer snel en functioneel
  • Toekomstbestendige software die jou een concurrentievoorsprong geeft
  • Schaalbaar en veilig

DataLeaf als je businesspartner

DataLeaf bewijst al meer dan 22 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is. Als een ware businesspartner maken wij vele ambitieuze organisaties succesvol.

Wij zien het belang in van innovatie in deze continu veranderende wereld. Heb je als startup een vernieuwend idee, en zien wij de potentie ervan in? Dan investeren we graag mee. Wij zorgen voor onderscheidend vermogen, business transformaties en creëren meerwaarde voor de eindgebruiker. Zo kan jij blijven doen waar jij het beste in bent.

 

Expoints

Een feedback management systeem voor Expoints

Klant
Expoints
Type
Feedback management systeem
Samen met Expoints heeft DataLeaf een tool ontwikkeld die het uitvragen en verwerken van klant- en medewerkersfeedback sneller en makkelijker maakt. Ondertussen wordt de software gebruikt voor klanten als KPN, Nationale Nederlanden en Bol.com.
Lees meer

Jouw oude software vernieuwen?

Ook nieuw leven blazen in je oude software? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.