Van oud naar nieuw

Nieuw leven in je oude software blazen? Zo doen we dat.

DataLeaf heeft al 20 jaar aan ervaring in vernieuwingstrajecten. Met deze expertise kunnen wij als partner, efficiënt en doordacht helpen met het vernieuwen van oude software. Wij geloven in een aanpak waarin software constant wordt doorontwikkeld. Eenmalig je software vervangen is geen structurele oplossing. Ons advies is om applicaties continu te verbeteren om zo de processen te optimaliseren. Zo houd je innovatie in jouw bedrijfsprocessen. In de loop der jaren hebben wij een efficiëntieslag ontwikkeld waardoor we kunnen zeggen dat al onze migratie trajecten succesvol zijn opgeleverd. Daar zijn we trots op.  

De afgelopen jaren hebben wij tientallen oplossingen succesvol verwezenlijkt voor verschillende branches heen. Een van die oplossing is  het vernieuwen van een ERP-systeem voor een inkoopbureau op het gebied van inkoop en aanbestedingen. Daarnaast heeft DataLeaf een digitale financiële aanvraag voor het verstrekken van subsidies mogelijk gemaakt voor fondsen . Hiermee kunnen klanten een online subsidie aanvragen. Ook voeren wij verschillende soorten projecten uit die het aanbieden van digitale producten en diensten voor de klanten vergemakkelijken. Deze digitalisering draagt bij aan successen, zeker in tijden waarbij digitaal geen “nice-to-have” maar een “must-have” is.

Samen met jou bouwen wij toekomstbestendige software die jou een concurrentievoorsprong geeft. Schaalbaar, veilig, voorsprong op de concurrentie en afrekenen met je verouderde software.

We gaan graag met je aan de slag!