Werken bij DataLeaf

Werken aan innovatieve projecten? Met vindingrijke collega’s en in een fijne omgeving? Team DataLeaf verwelkomt je met een omgeving waar je kunt blijven leren en ontwikkelen! Samen helpen we onze klanten de business innovaties van de toekomst creëren.


Ben je klaar voor een bedrijfscultuur waarin enthousiasme, plezier, betrokkenheid en ontwikkeling centraal staat? Volgens ons zijn dit de ingrediënten om naast fijn werken ook uitstekende resultaten neer te kunnen zetten. Zo ontstaat software waarmee we onze businesspartners écht verder helpen. Ons doel is om onze klanten een topspeler te maken binnen hun branche.

We work hard! And play hard!

We work hard! And play hard!


Stage lopen bij DataLeaf 

Ervaring opdoen bij een inspirerend en innoverend softwarebedrijf in het mooie Breda? Dat is stage lopen bij DataLeaf. Je loopt mee in een dynamische omgeving waarin groei voorop staat. Jouw ontwikkeling is voor ons top-prioriteit. Als stagiair(e) ontdek je waar jouw krachten liggen en waar jij blij van wordt. Naast je eigen ontwikkeling betekent stage lopen bij DataLeaf ook de kans krijgen om impact te maken voor onze klanten.
We nemen je graag mee in de software wereld en geven je niet alleen een kijkje in de keuken, maar zorgen ook dat jij mee mag koken. 

Klaar om deel van team DataLeaf te worden? Neem contact met ons op.