Direct naar content

DataLeaf en Expoints varen in 2024 een nieuwe koers met officiële fusie

fusie expoints
Nick van Tellingen 17 januari 2024

We beginnen het jaar graag met goed nieuws. Op 31 december 2023 hebben we een volgende stap gezet in onze samenwerking: als DataLeaf en Expoints bundelen we onze krachten. De vertrouwde namen blijven, maar vallen nu onder één organisatie, met de naam SaaS² Group.

Ambitieuze plannen

Veertien jaar geleden startte de samenwerking van DataLeaf en Expoints met DataLeaf als specialist in geavanceerde softwareoplossingen en Expoints op het gebied van feedbackmanagement. Nu bundelen we de krachten verder door te fuseren. Onze fusie heeft tot doel om een versnelling te realiseren in de ambitieuze plannen die we voor de komende jaren hebben geformuleerd. Dit op technisch en inhoudelijk vlak, maar ook gericht op een versnelling van onze groei.

Met opgeteld 79 enthousiaste en gedreven collega’s gaan we samen de vele kansen benutten die nieuwe technieken ons bieden, als ook actiever inspelen op de ontwikkelingen binnen de Europese markt. Vanuit ons rotsvast geloof in co-creatie blijven we bovendien vol investeren in het versterken van de samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers en partners.

Onze nieuwe naam: SaaS² Group

De naam van onze nieuwe holding is SaaS² Group. Dit staat voor Software as a Service en Sparringpartner as a Standard. Het weerspiegelt waar wij als organisaties al jaren voor staan. Naast het leveren van hele goede softwareproducten, denken we ook kritisch en constructief mee met opdrachtgevers om zo hun succes en klantgerichtheid te vergroten. We zijn ervan overtuigd dat we met deze fusie elkaar bovendien kwadratisch gaan versterken!

Nieuw maar vertrouwd hoofdstuk

In de samenwerking met onze opdrachtgevers en partners blijven we uiteraard opereren als voorheen: met alle vertrouwde gezichten en een bewezen aanpak. Innovatie en klantgerichtheid zijn en blijven hierbij onze centrale pijlers. Waar mogelijk benutten we uiteraard wel de slimme integratie-kansen die deze fusie ons biedt.

Over de samenwerking

Als een heus avontuur begon de samenwerking tussen DataLeaf en Expoints, op basis van eenvoudige spelregels. Expoints was verantwoordelijk voor het verzamelen en analyseren van klantervaringen en DataLeaf voor de realisatie en doorontwikkeling van het Expoints-platform.

In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot sterke spelers binnen onze (gedeelde) vakgebieden. DataLeaf heeft, als specialist in geavanceerde softwareoplossingen, vele innovatieve softwareprojecten ontworpen, gebouwd en in beheer genomen. Expoints is in Nederland uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op het gebied van feedbackmanagement.

Nieuwe kansen en uitdagingen

Deze fusie is het begin van een nieuw hoofdstuk. Het belooft een mooi jaar te worden, zowel bij DataLeaf als bij Expoints staan we klaar om de uitdagingen en kansen van 2024 gezamenlijk aan te gaan.

Fusie_goed

Vragen?

Heb je vragen? Twijfel niet om ze te stellen!

tech trends