Direct naar content

ISO certificering

maatwerk software
Nick van Tellingen 20 april 2022
DataLeaf heeft verschillende ISO certificeringen die aantonen dat wij garant staan dat onze software kwaliteit en veiligheid waarborgt.

Continu proces

Kwaliteitsborging is een continu proces. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste innoveringen op dit gebied, zodat we de kwaliteit kunnen leveren die de klant van ons gewend is. Dit vind je ook terug in onze gecertificeerde ISO normeringen. Met de ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen laten wij zien dat wij groot belang hechten aan ons kwaliteitsmanagementsysteem en het borgen van de informatiebeveiliging.

ISO 90010 – kwaliteitsmanagementsystemen

ISO 9001 is de bekendste internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen (KMS). De norm legt de basis voor een krachtig kwaliteitsmanagementsysteem. Ook voor ons legt deze norm de fundering waarop wij door kunnen blijven bouwen en innoveren. Deze ISO 9001 certificering wordt gebruikt ter beoordeling of een organisatie in staat is te voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Continu focus op verbeteren en stroomlijnen van processen

Procesmatig werken vragen om een zo duidelijk en gangbaar mogelijke flow van activiteiten. Deze stroomlijning zorgt namelijk dat we mee kunnen groeien met organisaties en snel kunnen schalen wanneer nodig.

Klanttevredenheid als graadmeter

Hoge klanttevredenheid is een van de belangrijkste pijlers binnen onze organisatie. Daarom streven wij om hier continu op te focussen. Op deze manier weet de klant dat hij de hoge kwaliteit service telkens weer mag verwachten.

Risicogericht denken staat bij ons hoog in het vaandel. Dankzij het borgen van een continu lerend en kritisch team, blijven wij uitdagingen op een gerichte manier aanpakken. Zo kunnen we duurzaam blijven groeien.

Focus op continu optimaliseren

Samenwerking is een van de belangrijkste factoren binnen het projectmanagement. Om deze reden is continu optimaliseren van samenwerking een belangrijk speerpunt om een effectieve supply chain te bewaken.

ISO 27001 – informatiebeveiliging

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat beschreven hoe procesmatig wordt omgegaan met het beveiligen van informatie. ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal erkende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging borgt dat, de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie, met de manier waarop wij werken gegarandeerd is. Dankzij de door KIWA verstrekte ISO/IEC 27001-certificering weet jij dat DataLeaf voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Onze ISO certificeringen verzekeren dat een samenwerking met DataLeaf gepaard gaat met serieuze kwaliteits- en veiligheidswaarborging. Hierdoor wordt jouw organisatie op dat gebied geheel ontzorgd. Klaar voor die succesvolle samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.
Neem contact op
tech trends