Direct naar content

Nieuw gezicht: Koen Huisman

Koen Huisman
Nick van Tellingen 7 maart 2022

DataLeaf is weer een aantal nieuwe gezichten rijker! De komende tijd stellen we iedereen graag aan je voor. Koen Huisman bijt vandaag het spits af:

 

Kun je jezelf even kort voorstellen?

”Hi, Koen Huisman (23) hier! Studerend aan Avans Hogeschool te Breda ben ik inmiddels aangekomen bij de laatste fase van mijn studie. Bij DataLeaf hoop ik mezelf te ontwikkelen en kennis te maken met de wereld van data en software ontwikkeling, maar natuurlijk ook van waarde te zijn voor het bedrijf!”

Hoe ben je bij DataLeaf terecht gekomen?

”Via een online vacature heb ik DataLeaf weten te vinden, waarna het allemaal erg snel ging. Na één telefoontje stond de eerste kennismaking gepland. Na een prettig ontvangst, goede gesprekken en een duidelijke afstudeeropdracht met goede begeleiding was de keuze snel gemaakt!”

Wat vind je het leukste aan werken bij DataLeaf?

”Ondanks dat je ‘stagiair’ bent word je opgenomen in het team als collega en schakel je direct met het management team. Iedereen is erg vriendelijk en betrokken, wat het gemakkelijk maakt om onderdeel te worden van het bedrijf.”

Waar werk je momenteel aan?

”De focus ligt voor mij enerzijds bij de marketingtechnische ontwikkeling van Oscar, het elektronische patiëntendossier van DataLeaf. Anderzijds ga ik me focussen op een stukje praktijkgerichte waarde creatie zoals het schrijven van blogs en content, waar ik zelf ook erg veel van leer.”

En naast je werk? Wat vind je leuk om te doen?

”Na een dag op kantoor zoek ik graag wat lichamelijke beweging in de sportschool of de squashbaan, ondanks dat we dagelijks een rondje lopen met het team. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden en vriendin, zoals naar het terras gaan. Het opzetten van een duurzaam kledingmerk is iets waar ik vooral voor mijn stage druk mee was, wat nu even op een lager pitje staat. Zodra ik daar weer wat meer tijd voor heb lijkt het me leuk daar een deel van mijn tijd aan te besteden, maar nu eerst afstuderen!”

 

Neem contact op!

Ook bij DataLeaf werken? Wij komen altijd graag in contact met nieuwe mensen.

Vacatures
tech trends
< overzicht

Lees ook