Direct naar content

Maatwerk software vs. standaard software

over dataleaf
Nick van Tellingen 20 april 2022
Het is heel verleidelijk om een “wij van WC-eend” verhaal te schrijven, maar daar zijn wij niet zo van. Dus leggen we graag wat meer uit over de bedrijfscultuur, projecten en het werkveld. Dan begrijp je zelf wat het werk zo leuk maakt 😉

We houden niet van stilstaan

Stilstaan is achteruitgaan. Bij DataLeaf zijn we constant aan het zoeken naar nieuwe ontwikkelingen om onszelf uit te dagen. Zo hebben wij met de KVK Aruba een traject gedaan om met maatwerksoftware alles te digitaliseren en op die manier deze KVK naar een nieuw level te tillen.

We ontwikkelen eigen producten

Naast het ontwikkelen van software voor klanten komen er soms parels voorbij die we niet kunnen laten gaan. Daarom investeren we ook in projecten en kiezen we er ook voor om eigen producten te ontwikkelen. Zo hebben we recent bijvoorbeeld Oscar opgericht, een EPD systeem voor de zorgprofessional.

Ontwikkeling staat centraal

Om in deze constant veranderende wereld te kunnen functioneren is het belangrijk dat wij ons zelf ook blijven ontwikkelen. Daarom is er voor iedere medewerker een budget aanwezig om aan ontwikkeling te besteden. Van een assertiviteitstraining tot het nog beter begrijpen van een programmeertaal; alles is mogelijk wanneer dit bijdraagt aan jouw ontwikkeling.

Doen waar je goed in bent

We zoeken de rol die het beste past bij jouw kernkwaliteiten. Op deze manier kom jij het beste tot jou recht en werk je op een fijne manier samen met een team wat jou goed kent en begrijpt.

We groeien samen met onze klanten

Dankzij de groei van onze klanten groeien wij mee. Daarom groeien we organisch en werken we alleen met professionals die écht gek zijn op software – net als wij 🙂

 

 

Neem contact op!

Klinken we als een goede match met jou? Bekijk dan onze vacatures.
Werken bij DataLeaf
tech trends