Direct naar content

DataLeaf: jouw businesspartner in crime

agile betekenis
Nick van Tellingen 20 april 2022
Het klinkt misschien cliché, maar bij DataLeaf geloven we heilig in ‘samen staan we sterk’. Niet gek dan dat samenwerken bij onze kernwaardes hoort. In plaats van vóór je te werken, zijn wij een partner die meedenkt met jouw organisatie. Als business partner gaan we aan de slag om te zorgen dat onze IT-oplossingen en innovaties jouw bedrijf helpen om successen te behalen. Wat dit concreet inhoudt? Lees snel verder.

Software op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, dus ieder bedrijf heeft behoefte aan een persoonlijke kijk op zijn IT-vragen. Onze maatwerk software kan volledig worden afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Als jouw IT-partner zoeken we samen uit hoe wij kunnen bijdragen aan een efficiënte en toekomstgerichte IT-oplossing voor jouw bedrijf. Wij hanteren een flexibele methode in projectmanagement. Zo houden wij jouw organisatie en onszelf scherp voor een snel veranderende wereld. Dit vertalen dit wij naar processen, die de fundering worden voor jouw software op maat.

Een ervaren kennispartner

Met 20 jaar ervaring in business partnerships, haal je met ons een echte kennis partner in huis. In die jaren hebben wij gewerkt met gevestigde namen, maar ook veel startups met nieuwe business modellen. Die kennis en ervaring leidt tot kruisbestuiving van nieuwe technieken in nieuwe business domeinen. Dit houdt ons scherp, relevant en stelt ons in staat om de klant verder helpen naar de volgende fase. Wij maken jouw organisatie futureproof en geven jou een stap voor op de concurrenten. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en jouw organisatie kan mee veranderen. Dit waarborgen wij door continue innovatie te realiseren. Samen investeren wij in technologie voor de toekomst. Met als doel om voor jou een unieke waardecreatie te realiseren.

Samen voor een betere wereld

Als organisatie staan wij voor meer dan alleen winstbejag. Innovatie moet niet alleen de organisatie wat opleveren, maar moet ook de directe omgeving en de mensen die zich daar in bewegen op een positieve manier raken. Daar staat DataLeaf voor in. Dat vertaalt zich niet alleen in groene oplossingen, maar ook in initiatieven en innovaties die oud gedachtegoed uit het raam gooien en verandering forceren. Business anno 2020 moet eerlijker, transparanter en schoner.

Betrouwbaar en eerlijk advies

We denken vanaf het begin van een project met je mee, en geven een eerlijk en integer advies. Wij kijken verder dan de uitdaging aan de oppervlakte. Je kunt van ons een gedegen probleemdiagnose verwachten, waarmee wij proactief verandering in beweging brengen. Wij zijn een partner die je kunt vertrouwen en met wie je je uitdagingen en doelen kunt delen. We luisteren naar wat je te vertellen hebt en doen ons best om samen gerichte oplossingen te vinden. Met een kritische blik, maken wij jouw propositie tot een succes.

 

Kortom, DataLeaf is jouw businesspartner in crime als het om IT-oplossingen gaat! Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk eens wat we doen.

Neem contact op!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op
tech trends