Advies

Wilt u een betrouwbaar en eerlijk advies voor uw organisatie. DataLeaf stelt niet de techniek, maar het probleem centraal. U heeft immers als organisatie een probleem of doel waar u aan wilt werken. Door dit probleem of doel samen met u te analyseren, kunnen we aan een gerichte oplossing werken. Wij adviseren u graag.

Wij bieden uiteenlopende diensten aan op het gebied van software. U kunt bij ons terecht voor software ontwikkeling, -beheer, - migratie en analyse. Wij streven ernaar een eerlijk en integer bedrijf te zijn. Graag denken we vanaf het begin van een project met u mee, zodat we een goed beeld krijgen van wat u wilt en we u kunnen adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is.

Maatwerk

Ondanks dat "software op maat" de naam heeft kostbaar te zijn, bewijst DataLeaf al jaren dat er voor iedere organisatie en ieder budget een softwareoplossing mogelijk is.

DataLeaf biedt dan ook meer dan een stukje software: wij ontwikkelen samen met u een solide en duurzame oplossing voor uw probleem of doel. En we zijn pas tevreden als we hier volledig in zijn geslaagd! DataLeaf werkt volgens de scrum-methode, waarbij een multidisciplinair team samenwerkt aan uw softwareoplossing. Deze software oplossing is vaak een web applicatie, internet platform, bedrijfsapplicatie of combinatie daarvan.

Beheer

Heeft u softwareapplicaties in beheer, hoewel dit niet uw vakgebied is? Dit heeft waarschijnlijk als gevolg dat u zowel uw kennis als uw software continu moet onderhouden en aanpassen. DataLeaf neemt graag uw softwarebeheer over.

Uw software oplossing is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en doen dat op de manier die het beste past bij u en uw organisatie.Wilt u dat wij uw applicatie op locatie en binnen uw eigen infrastructuur beheren of maakt u liever gebruik van onze infrastructuur? In overleg vinden we altijd een geschikte oplossing voor het beheer van uw software.

Migratie

Veel organisaties gebruiken verouderde applicaties die aan vervanging toe zijn. Een applicatie in één keer vervangen kan echter heel kostbaar zijn. In dat geval kunt u terecht bij DataLeaf voor een software-migratietraject.

We bekijken samen de belangrijkste modules van de software en maken dan een migratieplanning. In het daaropvolgende traject worden de verschillende modules gefaseerd, herontworpen en geschreven, waarbij wij ervoor zorgen dat de nieuwe modules steeds samenwerken met de oude applicaties.