Software ontwikkeling

DataLeaf bewijst al 20 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is.

Je loopt rond met een potentievol idee en je wilt dit vertalen naar daadwerkelijke software. Of; jouw eigen software is niet meer veilig of niet schaalbaar. Welke situatie jouw idee of jouw software zich ook in bevindt, DataLeaf is jouw IT-partner in software ontwikkeling.

Van oud naar nieuw

Samen met jou bouwen wij toekomstbestendige software die jou een concurrentievoorsprong geeft. Schaalbaar, veilig, voorsprong op de concurrentie en afrekenen met je verouderde software.

DataLeaf heeft al 20 jaar aan ervaring in vernieuwingstrajecten. Met deze expertise kunnen wij als partner, efficiënt en doordacht helpen met het vernieuwen van oude software. Wij geloven in een aanpak waarin software constant wordt doorontwikkeld. Eenmalig je software vervangen is geen structurele oplossing. Ons advies is om applicaties continu te verbeteren om zo de processen te optimaliseren. Zo houd je innovatie in jouw bedrijfsprocessen. In de loop der jaren hebben wij een efficiëntieslag ontwikkeld waardoor we kunnen zeggen dat al onze migratie trajecten succesvol zijn opgeleverd. Daar zijn we trots op. 

Software beheer

Continuïteit en zekerheid in het functioneren van applicaties is essentieel. In veel gevallen is software de spil in bedrijfskritische processen die absoluut niet spaak mogen lopen. Daarom besteden we aandacht aan het beheer en onderhoud van bedrijfsapplicaties, zodat deze toekomstbestendig zijn.

DataLeaf is jouw partner voor technisch applicatiebeheer, onderhoud en support. Dankzij 20 jaar ervaring en het voldoen aan de ISO-normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging, leveren we een totaaloplossing waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. 

Digitale formulieren

In de huidige digitale tijd worden zaken online afgehandeld. Als ondernemer bent u bezig met uw dagelijkse zaken, waardoor u uw digitale ambities niet zelfstandig kunt waarmaken. Daarom helpen wij u om deze plannen te realiseren. Met ons innovatieve platform creëren we digitale formulieren in uw huisstijl, die u later eenvoudig zelfstandig kunt aanpassen. Digitale formulieren waarbij úw klant niet afhaakt.

Zo helpen we bijvoorbeeld financiële dienstverleners met het opzetten van een financieringsaanvraag die direct wordt verwerkt in het bestaande CRM systeem. Of helpen we u inzicht te geven in de mening van uw klanten, van klachten tot positieve feedback. 

Wat ons formulieren platform uniek maakt is dat u eigenhandig schitterende en doeltreffende formulieren maakt en publiceert zonder IT kennis. In uw favoriete browser ziet en bewerkt u het formulier zoals de websitebezoekers het formulier zien. Teksten bewerkt u gewoon in de webpagina. Ondanks dat het maken en beheren van formulieren eenvoudig is, zijn de mogelijkheden en toepassingen eindeloos.

De gegevens van ingevulde formulieren is op diverse manieren te verwerken. Zo kunt u een formulier ontvangen per e-mail, is het mogelijk deze direct in uw bestaande systemen te verwerken, of kunt u met ons zaaksysteem de ingediende formulieren inzien. Ook hierin zijn de mogelijkheden onbegrensd.