Software ontwikkeling

DataLeaf bewijst al 20 jaar dat er voor ieder bedrijf en ieder budget een software oplossing mogelijk is.

Je loopt rond met een potentievol idee en je wilt dit vertalen naar daadwerkelijke software. Of; jouw eigen software is niet meer veilig of niet schaalbaar. Welke situatie jouw idee of jouw software zich ook in bevindt, DataLeaf is jouw IT-partner in software ontwikkeling.

Van oud naar nieuw

Samen met jou bouwen wij toekomstbestendige software die jou een concurrentievoorsprong geeft. Schaalbaar, veilig, voorsprong op de concurrentie en afrekenen met je verouderde software.

DataLeaf heeft al 20 jaar aan ervaring in vernieuwingstrajecten. Met deze expertise kunnen wij als partner, efficiënt en doordacht helpen met het vernieuwen van oude software. Wij geloven in een aanpak waarin software constant wordt doorontwikkeld. Eenmalig je software vervangen is geen structurele oplossing. Ons advies is om applicaties continu te verbeteren om zo de processen te optimaliseren. Zo houd je innovatie in jouw bedrijfsprocessen. In de loop der jaren hebben wij een efficiëntieslag ontwikkeld waardoor we kunnen zeggen dat al onze migratie trajecten succesvol zijn opgeleverd. Daar zijn we trots op. 

Software beheer

Continuïteit en zekerheid in het functioneren van applicaties is essentieel. In veel gevallen is software de spil in bedrijfskritische processen die absoluut niet spaak mogen lopen. Daarom besteden we aandacht aan het beheer en onderhoud van bedrijfsapplicaties, zodat deze toekomstbestendig zijn.

DataLeaf is jouw partner voor technisch applicatiebeheer, onderhoud en support. Dankzij 20 jaar ervaring en het voldoen aan de ISO-normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging, leveren we een totaaloplossing waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. 

Digitale formulieren

Papier is iets van het verleden. Onze formulieren tool digitaliseert jouw informatieverwerking en optimaliseert daarmee belangrijke processen. De software is breed inzetbaar: van de uitvraag van klantfeedback, het aanvragen van een hypotheek tot het verwerken van juridische documenten. Wij passen onze tooling geheel aan op jouw situatie.

Onze techniek is functioneel, mooi én gebruiksvriendelijk. Je kunt met onze tool zelf schitterende en doeltreffende formulieren publiceren zonder over IT kennis te beschikken. Dit doe je gewoon in jouw favoriete browser. Je ziet realtime hoe de gebruikers het formulier krijgen te zien.
De gegevens die uit de formulieren voortvloeien kunnen naar wens worden verwerkt: per e-mail, in bestaande systemen of via ons eigen zaaksysteem. De mogelijkheden hierin in eindeloos.