Digitale formulieren

In de huidige digitale tijd worden zaken online afgehandeld. Als ondernemer bent u bezig met uw dagelijkse zaken, waardoor u uw digitale ambities niet zelfstandig kunt waarmaken. Daarom helpen wij u om deze plannen te realiseren. Met ons innovatieve platform creëren we digitale formulieren in uw huisstijl, die u later eenvoudig zelfstandig kunt aanpassen. Digitale formulieren waarbij úw klant niet afhaakt.

Zo helpen we bijvoorbeeld financiële dienstverleners met het opzetten van een financieringsaanvraag die direct wordt verwerkt in het bestaande CRM systeem. Of helpen we u inzicht te geven in de mening van uw klanten, van klachten tot positieve feedback. 

Wat ons formulieren platform uniek maakt is dat u eigenhandig schitterende en doeltreffende formulieren maakt en publiceert zonder IT kennis. In uw favoriete browser ziet en bewerkt u het formulier zoals de websitebezoekers het formulier zien. Teksten bewerkt u gewoon in de webpagina. Ondanks dat het maken en beheren van formulieren eenvoudig is, zijn de mogelijkheden en toepassingen eindeloos.

De gegevens van ingevulde formulieren is op diverse manieren te verwerken. Zo kunt u een formulier ontvangen per e-mail, is het mogelijk deze direct in uw bestaande systemen te verwerken, of kunt u met ons zaaksysteem de ingediende formulieren inzien. Ook hierin zijn de mogelijkheden onbegrensd.

Maatwerk software

Ondanks dat "software op maat" de naam heeft kostbaar te zijn, bewijst DataLeaf al jaren dat er voor iedere organisatie en ieder budget een softwareoplossing mogelijk is.

DataLeaf biedt dan ook meer dan een stukje software: wij ontwikkelen samen met u een solide en duurzame oplossing voor uw probleem of doel. En we zijn pas tevreden als we hier volledig in zijn geslaagd! DataLeaf werkt volgens de scrum-methode, waarbij een multidisciplinair team samenwerkt aan uw softwareoplossing. Deze software oplossing is vaak een web applicatie, internet platform, bedrijfsapplicatie of combinatie daarvan.

Beheer

Heeft u softwareapplicaties in beheer, hoewel dit niet uw vakgebied is? Dit heeft waarschijnlijk als gevolg dat u zowel uw kennis als uw software continu moet onderhouden en aanpassen. DataLeaf neemt graag uw softwarebeheer over.

Uw software oplossing is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd en doen dat op de manier die het beste past bij u en uw organisatie.Wilt u dat wij uw applicatie op locatie en binnen uw eigen infrastructuur beheren of maakt u liever gebruik van onze infrastructuur? In overleg vinden we altijd een geschikte oplossing voor het beheer van uw software.

Migratie

Veel organisaties gebruiken verouderde applicaties die aan vervanging toe zijn. Een applicatie in één keer vervangen kan echter heel kostbaar zijn. In dat geval kunt u terecht bij DataLeaf voor een software-migratietraject.

We bekijken samen de belangrijkste modules van de software en maken dan een migratieplanning. In het daaropvolgende traject worden de verschillende modules gefaseerd, herontworpen en geschreven, waarbij wij ervoor zorgen dat de nieuwe modules steeds samenwerken met de oude applicaties.