Binnen tijd en budget
Veilig
Dichtbij
Toekomst-vast

Binnen tijd en budget

Wat je belooft moet je nakomen. Daarom realiseren wij onze oplossingen binnen het afgesproken budget. ​Met behulp van Scrum wordt er gezorgd voor frequente en tijdige oplevering van werkende software.

Met Scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen.
Deze wedstrijd is voor ons om uw bedrijfsproces zo slim mogelijk aan te pakken en te laten werken binnen de beloofde tijd en budget. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. We houden ons aan deze doelstellingen.

Wat zijn de voordelen van werken volgens de ​Scrum methode:

  • In korte sprints snel werkende producten opleveren, waardoor snel duidelijk wordt of de juiste onderwerpen goed worden uitgevoerd. Dit beperkt de risico's in tegenstelling tot omvangrijke projecten waarvan gebruikers/klanten soms na een jaar pas iets ​ziet.
  • Snel duidelijkheid over de voortgang.
  • Korte lijnen, snelle communicatie, teamwerk.
  • Grotere betrokkenheid teamleden, concentratie op overzichtelijk deel van het project.

Door samen aan deze doelstellingen te werken, blijft het overzichtelijk en kunnen de beloftes, tijd en budget goed in de gaten worden gehouden en realiseren we alles altijd in overleg met u.


Veilig

Onze software bevat data. Data die gaat over uw klanten en processen. Daar mag uiteraard niets mee gebeuren. Vanaf de start van elk traject zorgen wij voor het veilig maken van de applicatie. Veiligheid vanaf het ontwerp.

DataLeaf volgt de richtlijnen die beschreven zijn door de OWASP Foundation. Dit is een open organisatie die beveiliging van software in de branche voorschrijft. Als software ontwikkelaar kun je verschillende maatregelen nemen om software veiliger te maken. In onze ontwikkelrichtlijnen en kwaliteitscontroles vervult deze OWASP Top 10 daarom ​een relevante ​rol. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website owasp.org of in onze blog.

Naast het zorgen van veiligheid in de applicaties, heeft DataLeaf een eigen professioneel hosting platform. Onze servers zijn redundant uitgevoerd via enkele datacenters binnen verschillende locaties in Nederland. Daarmee heeft uw applicatie hoge beschikbaarheid en is uw data veilig. De datacenters zijn ISO27001, ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd.