Meet the Team: Kevin

Sjak 26 augustus 2020
Door Sjak

Meet the Team: Kevin

In deze editie van ‘Meet the Team’: Kevin te Hennepe! Kevin is developer bij DataLeaf. In die rol ontwikkelt hij samen met zijn team maatwerk oplossingen voor verschillende klanten. Wat hem allemaal bezighoudt binnen en buiten DataLeaf, lees je hieronder!

Ha Kevin! Bedankt dat je even tijd vrij wilde maken tussen het werken door.

"Geen probleem!"

 1.      Wat is de reden dat je 2 jaar geleden koos voor een baan bij DataLeaf?

  “Het was sinds de eerste ontmoeting een organisatie die echt bij mij past. Ik kwam bij DataLeaf terecht toen ik op zoek was naar een afstudeerplek. Bij de eerste ontmoeting op kantoor kwam ik voor een kennismakingsgesprek, maar 2 uur later liep ik weer naar buiten met een vakantiebaantje én een stage. De eerste indruk was meteen heel goed, ik had helemaal niet door dat ik twee uur binnen had gezeten! Het gesprek was heel fijn en ik kreeg meteen een rondleiding door het kantoor en werd aan iedereen voorgesteld. Twee weken later begon ik fulltime als vakantiekracht en in september begon ik aan mijn stage. In januari heb ik mijn Bachelor informatica behaald en kon ik als volwaardig developer aan de slag. Het ging allemaal erg snel, maar het voelde goed en ik heb er nooit spijt van gehad!”

      
 2.     En wat vind jij het leukste aan jouw werk?

   “De diversiteit in de projecten. In mijn eerste jaar heb ik veel verschillende startup-projecten mogen uitvoeren. Dit waren geheel nieuwe producten die wij mochten ontwikkelen. Inmiddels zijn wij met het team bezig aan een groter project van één klant. Het leukste vind ik de projecten waarbij wij geheel nieuwe producten mogen ontwikkelen. Wij krijgen veel vrijheid in hoe wij een project willen invullen. Wij hoeven daar geen vast stappenplan in te volgen en krijgen daarin veel verantwoordelijkheid.”

 3.      Wat vind jij het meest uitdagende onderdeel om je mee bezig te houden binnen DataLeaf?

  “Veel tijd steken in mijn eigen ontwikkeling om bij te blijven met de nieuwe technieken. De andere kant van de vrijheid die je krijgt, is dat er ook wordt uitgegaan van je eigen verantwoordelijkheid. Maar je wordt goed ondersteund en geholpen, wanneer je dat zelf aangeeft!”


En naast het werk? Hoe zien je DataLeaf-loze dagen eruit?

4.  Voor wat mogen wij jou ‘s nachts wakker maken?

“Een goede gamesessie met vrienden! En het liefste dan League of Legends of een goeie partygame!”

5.     Neem ons mee in een typische weekenddag!

“In het weekend word ik het liefst lekker laat wakker. Elke zaterdag doe ik uitgebreid ontbijten met mijn vriendin: afbakbroodjes, eitjes erbij, we nemen het ervan! Daarna gaan we leuke dingen doen, samen of met vrienden.“

 Bedankt Kevin!  

Ook collega worden van Kevin? Check hier de vacatures!