IT rules, just like our staff

Sjak 11 november 2020
Door Sjak

IT rules, just like our staff

Daar sta je dan, je diploma vers in je handen en vol energie om opzoek te gaan naar de baan van je dromen. Tenminste, dat was het plan vóór de coronacrisis. Want een baan vinden te midden van een wereldwijde pandemie? Het zit je als starter op de arbeidsmarkt momenteel niet echt mee. Gelukkig zijn we bij DataLeaf nog hard opzoek naar nieuwe collega’s. Waarom werken bij ons gewoon een feestje is? Lees snel verder!

Young professionals worden hard geraakt door de corona crisis. Werk vinden en behouden blijkt momenteel een lastige taak, wat kan zorgen voor een hoop stress. Specifiek voor startende IT’ers een baan zoeken ook geen pretje; Door uitgestelde projecten komen er veel freelance IT’ers met jaren aan werkervaring weer beschikbaar op de arbeidsmarkt.

Werken bij DataLeaf

Het werk ligt nou niet bepaald voor het oprapen, dus om dan ook nog een baan te vinden die aan al je wensen voldoet is al helemáál lastig. Voor een young professional zijn materiële zaken zoals een laptop, telefoon of auto tegenwoordig niet meer het belangrijkste. Er wordt juist veel meer waarde gehecht aan goede werksfeer, fijne collega’s en heldere communicatie. Ook de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen of door te groeien naar een hogere functie wordt sterk gewaardeerd.

Werken bij DataLeaf

Heb jij nou even geluk… Bij DataLeaf staan deze punten stipt op nummer één! Onze bedrijfscultuur is lekker informeel en open. Naast het neerzetten van goede resultaten vinden wij enthousiasme, betrokkenheid, plezier en ontwikkeling enorm belangrijk in ons werk. Word hard, play hard is dan ook ons bedrijfsmotto! Naast de nodige potjes gamen, sporten of pingpongen krijg je bij DataLeaf ook de kans om jezelf op allerlei punten te ontwikkelen. We bieden meer dan 50 verschillende trainingen, cursussen, coaching gesprekken en zelfs de ruimte om een Masteropleiding te volgen.

Dus, denk jij ons in te kunnen maken aan de pingpongtafel, en ben jij helemaal klaar om je aan te sluiten bij ons hechte en supergezellige team? Kijk dan eens op onze pagina 'werken bij DataLeaf' voor alle huidige vacatures. Een open sollicitatie is ook altijd welkom!