Maak nu uw digitale formulieren met onze online formulieren tool.

Uw eigen digitale formulieren zelf bewerken in onze online formulieren tool. Onze formulieren tool is eenvoudig in gebruik, waardoor u digitale formulieren kunt maken waarbij uw klant niet afhaakt.

Met onze online formulierentool bent u zelf in staat uw digitale formulieren op te maken en te beheren.
Klanten hebben een steeds hogere verwachting van de online dienstverlening van uw organisatie. Met onze digitale formulieren bent u in staat de steeds veranderende online dienstverlening aan uw klanten te faciliteren. Een digitaal formulier maakt onderdeel uit van uw online proces. Een aantal voorbeelden van digitale formulieren:

  • Een digitaal formulier voor het aanvragen van een lening.
  • Een digitaal formulier voor het uitvragen van klantinformatie.
  • Een digitale formulier als onderdeel van een digitaal loket voor uw klanten. 

Onze online formulieren tool is laagdrempelig, maar beperkt u zeker niet in de mogelijkheden.
Wat onze online formulieren tool uniek maakt is dat u eigenhandig schitterende en doeltreffende digitale formulieren maakt en publiceert zonder IT kennis. Het is mogelijk om herhalende blokken of pagina’s te maken. Het heeft ook de optie om koppelingen met externe databronnen te maken, bijvoorbeeld met een postcode databron of uw eigen productcatalogus. Daarnaast beschikt de online formulieren tool over rekenfunctionaliteit om berekeningen te integreren in het digitale formulier.

  • Een online formulieren tool voor het inline bewerken van uw digitale formulieren.
  • Een online formulieren tool met realtime rapportage mogelijkheden.
  • Een online formulieren tool om koppelingen met externe databronnen te maken.

In uw favoriete browser ziet u het digitale formulier zoals de websitebezoeker het digitale formulier ervaart en u versleept vragen met drag-and-drop functie. Teksten bewerkt u gewoon door deze inline te bewerken in de browser. Het maken van meer uitgebreide online formulieren met conditionele vragen of blokken, het aanbrengen van controles of restricties is eveneens voor beginners te overzien. 

Onze klanten stellen in veel gevallen strenge eisen aan ons platform. Daarom staat veiligheid en het beschermen van persoonsgegevens hoog in het vaandel. U kunt daarom data op ons beveiligde hosting platform opslaan, maar het is eveneens mogelijk de data rechtstreeks in uw primaire (CRM) systeem op te slaan.  

Ons platform Expoints ondersteunt al vele jaren succesvol gerenommeerde ondernemingen door het faciliteren van uitgebreide vragenlijsten en online formulieren en het verkrijgen van een integraal klantbeeld. Indien u meer informatie wenst kunt u op de digitale formulieren pagina meer lezen of maken we graag een afspraak voor het geven van een vrijblijvende demo. Neem contact op!